Prijava

Ovo postaje mega glupo . . imamo 28 strana ove definicije! Od toga je mnogo definicija prepisano sa stranih sajtova.

Zanima me šta ostali misle o tome?

Evo šta ja mislim o tome:
http://www.google.com/search?as_q=chuck+norris&lr=lang_sr

To što smo prvi znači da je stranica dosta linkovana, a to znači da se ljudima dopada.

^^U slučaju lang=sr :D

pa dobro sad, i amerima bi se dopala da razumeju :)

Pitanje je, znači - ko najbolje prevede strane Čak Noris fore.

Evo sad su počeli i da se ponavljaju :D Ovo je sjajno!

Dobro evo protiv toga sam i ja :)

Mozete brisati duplikate, ali nemojte sve o Chucku, pa ja sam se rasplakala od smeha citajuci :)

a dobro je ...
ja sam se prevrta od smijeha

sve vise i vise duplih definicija

Svako ponavljanje definicija, i/ili promena nekog slova u imenu doticnog gospodina kako bi necije ime doslo na videlo i samim tim dobio na popularnosti je obrisano.
Ako neko nesto primeti neka javi ovde.
Hvala i unapred zahvalan vas moderator.

Postoji tema Chuck Norris i svaki pojam koji je plagijat ce biti izbrisan. Sta je tu zavist? Samo radim svoj pos'o za koji nista ne dobijam.

Stvarno ,ima ponavljanja.Inace Chuck Norris nije tolika legenda koliku je vi smatrate.Mislim Ameri sa 10 miliona evra,moze moju babu da naprave na zvezdu ;-) !

Ma nema frke disi, ni jednog trena nisam mislio nista lose ili sta vec, samo mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ako modovi ne budu radili svoj posao ovo ce postati rasulo nevidjeno i bice bas jadno. Vec se razmisljam da pobrisem jedno pedesetak "definicija" jer su tipican copy/paste/translate, a samo mi treba da se malo iznerviram i to cu da uradim (pa posle recite da raspolozenje ne utice na pravlno koriscenje polozaja).

Hey hey, easy there tiger. :)

Stavljam veto na brisanje svih definicija Čak Norisa. Izuzimaju se naravno ponovljene. To što su neke prevodi sa stranih sajtova nije nikakav razlog da budu obrisane.

Ok, nema frke. Samo me nervira neoriginalnost... Ovo treba da bude nesto posebno a ne Resava... Ok, pobrisao sam samo ono sto sam rekao, a ovo 50ak je tipicna srpska epska hiperbola :D. Ima ih nekoliko koje bih brisnuo ali necu jer je 80% u caku norisu, hehe.

e ljudi na 100% zabava ima "zanimljiv tekst" kako su ga oni nazvali kao cinjenice o chucku norrisu sve ali SVE je prepisano sa ovog sajta... nesto bi trebalo da se uradi povodom toga.... ako moze

ih još ih reklamiraš linkom... ne može... :)

dodao sam im tamo komentaru izvor, zaboravili su da navedu ;)