Prijava

Скелетор

Pogino u saobraćajku brat darka lazića, jaka karma neka šta li

Стварно карма ради на макс

https://fokusmax.com/
Na banderi neko nalepio reklamu za prodaju modafinila i ovaj link gore
Jel neko probao to posto jesam davno i nemam pojma jel placebo posto mislim da kafa jace udara

Па онда ти је врв плацебо, де ћу бре ово да пијем

https://i.ibb.co/wv5p22P/image.png
oj svijetla majska zoro, šta bi za samo četiri godine.

Čovek bez ruku i nogu upucao drugog čoveka i odvezao ga kolima da baci telo, ne sprdam se

https://www.youtube.com/watch?v=HKa06vU-Bjs

НЕ БРИНИ БОГ МЕРИ ТЕРЕТ ПО СНАЗИ ТВОГ СРЦА
Не брини, душо моја, јер ништа што ти је дато није случајно.
Ниједан бол, ниједно искушење, ниједна ноћ без сна нису без смисла.
Бог, Који је створио небеса и земљу, види дубине твога срца, све твоје немоћи и све твоје снаге.
Он не ставља терет да те сломи, већ да те уздигне, да те приведе смирењу, да те учини делом своје вечне благодати.
Када ти је тешко, сети се: ниси сам у крсту своме.
Господ иде испред тебе као Светлост која отклања мрак, носи са тобом твоје болове и страхове, и сваки твој пад у Његовим очима постаје корак ка спасењу.
Крст који ти изгледа тежак у рукама Божијим постаје благослов и учитељ, он чисти срце, уздиже душу и приближава те Небеском Оцу.
Речено је у Светом Јеванђељу:
„Ходите к мени сви који сте уморни и натоварени, и ја ћу вас одморити. Узмите јарам мој на себе… јер је јарам мој благ и бреме је моје лако.“ (Матеј 11, 28–30)
И Апостол каже:
„Доста ти је благодат моја; јер се сила моја у немоћи показује савршена.“ (2. Кор. 12, 9)
То значи: када мислиш да више не можеш, када ти срце клоне, када душа трепери од страха или бола тада почиње сила Божија у теби.
Тренутак немоћи није знак напуштености, већ знак да те Бог види и гради у теби духовну снагу.
Старац Пајсије каже:
„Када човек осети да више не може да носи свој крст, тада му Бог даје снагу за још један корак, јер је сваки бол и свака борба прилика за спасење.“
Зато, кад ти се учини да је терет превелик, не клони духом.
Приклони колена срца свога пред Господом и завапи Му из дубине душе.
Реците Му све: бол, немоћ, страх, сумњу.
Бог не тражи савршене речи, већ искрено срце и смирено колено.
Познај истину, браћо и сестре: живот без крста не постоји.
Али сваки крст који носиш дат је да те уздигне.
Искушења нису знак да те је Бог оставио, већ доказ да си позван на духовни узраст.
Снага човека није у томе да никада не падне, већ да сваки пут устане са вером да га Бог није напустио.
Зато веруј, трпи и моли се.
Јер тамо где човек мисли да је крај ту се рађа сила Божија.
Тамо где срце мисли да више не може там Бог показује своју вечну милост.
И када ти тело клоне, а душа заплаче тада благодат Господња уздиже твоје срце, и сваки пад постаје корак ка спасењу.
И запамти: свако искушење је као злато које се кува у ватри што те више притиска, то више ослобађа божанску искру у теби.
Свака суза је молитва, свака бол је лек, свака рана је поука.
А тамо где човек мисли да више нема снаге там Бог учи човека да у Њему лежи истинска сила.
Хаџи Горан Пузовић

Шпанија, ЕУ, она Ноелија Рамос је еутаназирана, хмм, питате се зашто, па зато што је силована, аха шта тое разлог, па није, него су је силовали мигранти, групно, па је због тога покушала да се убије скочивши са петог спрата, није успела, остала је инвалид, две године је тражила еутаназију и добила јуче ја мислим.
Најјаче је што новине уопште не спомињу да су је мигранти силовали, као неки дечаци тамо је напали шта сад, опуштено.. Нек почну нуклеарке да падају, време је.

satanisticke agende se i dalje uredno sprovode, izracunato je i koliko organi vrede. Treba sorosi rokfeleri i pampersi da dožive cirke 130-140 dina

Да да, кажу да је држава лепо профитирала од њених органа.

To je siže eutanazije, biznis. Nemoj ti bajo da se mučiš nego daj da vidmo šta imaš od organa da može da se preproda.

Epštajnovci zabrinuti za živote unerećenih, pa da ih spasu.
Zato pormoviću to na max, i naši mediji.

Jedan od naslova je bio: uspela je da se izbori za eutanaziju

inače pre 10-15 dina je doneta odluka i kod nas da smo automacki donori, dakle ako se spucaš u saobraćajki ili nešto mogu lagano da ti pokupe šta oće. Bila kampanja oko toga, moras da imas izjavu sudski overenu kako ne pristajes na tako nesto stim da niko nece sa tim ni da se zajebava od sudija i to.

U praksi već si zaveštan

Изборила се иако је ћале одлагао 2 године.
Иначе заболе ме шта ће бити с мојим органима после смрти

pa nije posle smrti, organi su funkcionalni samo dok si jos klinički ćiv

Који хит својевремено

Neko ukrao 12 tona KitKat-a

Da se nije bombas prebacio sa maslaca na ovo?

bombaš je pre svega gospodin čovek, i on ne bi ništa ukrao, a pogotovo ne bednih dvanaest tona kitketa, što je sto puta manje od njegovog potencijala.

Bombaš šprica kitket puterom i od 12 tona pravi 15, šabačka škola.