U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
@gambi
Preporucujem citanje ove persone tj, njeninih tvitova
http://twitter.com/#!/SandraPartizan7
Černogode, ova Sandra Partizan je ili trol ili neka tetra glupača :)
Voleo bi da je trol ali je tetra glupaca.
Ивану Жигон не муваш, него обиграваш око ње.
Ili.....
Јел су то све твоје форе? Много се овде преписује.
Ивана Жигон не преписује, она похађа Ресавску школу.
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Jao ova tema mi je juče ulepšala dan! Standardno: Šta god uradi tviter, vuka može još bolje!
Ивана Жигон не прича, она збори.
Па на то:
Ивана Жигон не збори, она беседи.
Ove sto stavljam ja su moje, vecina. Ali poenta je da ljudi dodaju jos fora naravno. Kako mi ide na kurac ta ivana zigon. Pogledajte dvougao na Tubetu sa njom i borkom pavicevic
Da su je pitali sta je za vas EU?
golfska struja
6. avgust 2003.
KOMANDANT ČE GEVARA
Ivana Žigon: Govorim ruski, engleski, francuski, italijanski, a kada sam nedavno na Kubi naučila svoju omiljenu pesmu o velikom revolucionaru Če Gevari, shvatila sam da u meni ima mnogo od tih toplih golfskih struja.
Не, сад знам да су твоје, него јуче кад сам кренуо да пишем приметио сам да други постављају неке од тих, па сам на то мислио није спортски. Није у духу Иване Жигон.
Naravno. Prva lavina fora je bila tipa
hao lejm iz det
Ovu isto volem
Dizdvojim moje favorite od juče:
Ивана Жигон кад хоће да бије децу, узме прутин.