Neobični bagovi ljudi koje znate i(li) vas

1. Koji su to bagovi koje kad čujete ne možete da odolite a da ne prokomentarišete ili u još gorem slučaju da im se nasmejete? Evo, da ja počmem. Imao sam profesora istorije u srednjoj koji ne može da izgovori slovo T kada je spojeno sa slovom L, i umesto T izgovara K! Znači, najlakši primer: Hikler je bre bio glup čovek, oni su se pokazali u lošem sveklu itd. Pa, da čujem vas...

2. Oktombar, šangarepa, ..., jebiga stade mozak.

3. ЈЕР уместо Јел и обратно, ал тема ће бити велика смепчуга...

4. Neki matorac koji zivi kod ortaka u bloku,ima neki bag da skracuje reci i govori ih glasno...mnogo je smesno...npr umesto dobar dan kaze DANNN,ili umesto sunca SUNN...zvuci ko neko zvono.

5. Знам за неку жену/професорку која је увек говорила ЈАААААЛЛ? (Мисли на је л'?) Није неки баг, ал ај да допринесем теми.

6. Ђе је она дефка ПЛЕЕЕ :Д

Нанџарасто...
    Имам другарицу која не може да изговори кад је више слова Р и кад су близу слова Л у ријечи, не могу да напишем на шта ријеч РОЛЕРИ личи или КАРБУРАТОР, то мора да се чује.

7. Смаре, обрисали злотвори... Па вратили... Па опет обрисали... :/
    Плее.. (једно тужно)

8. А баш је за ову тему као створена дефка :)

9. jedan moj ortak ne zna da kaže ni r ni l.
    nači, ne mož da se ne smeješ pored njega.

krene da priča nešto tipa:
    izuazimo mi iz uuaza, i neki uik kuene da nas gadja. ono samo UETE UOPTICE

10. Ja jednom htio jebat i nije mi se dig'o. Al' to isključivo kad čujem Daru Bubamaru nekad u toku dana. Dara Bubamara je brom za Skočka.

11. jedan moj ortak ne zna da kaže ni r ni l.

Realno, to ti nije neki neobični bag. Imaš mnogo ljudi koji ne znaju da kažu r i l, ali ja sam mislio na nešto baš neobično, fazon poput ovog mog profe. To sam video jednom u životu. :)

12. Meni sve onaj Šešeljev govor od pre jmlg koliko godina, kad je ono beše hrabrio Gorance u Dragašu(Kosovo):

"Svbija će uvek davati podvšku Govancima!"

13. Ja kotrljam r, kao francuz jebeni. A i ponekad ubrzam sa pričom do nerazumljivosti lololol

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.