Фудбал

1. Na današnji dan pre 40 godina rođen je jedan od najboljih fudbalera sveta Frančesko Toti.

Rimski gladijator je tokom svoje blistave karijere koja i dalje traje, na terenu fascinirao sjajnim potezima i još spektakularnijim golovima.

Kapiten Rome je debitovao za Romu 1993. godine sa svega 16 godina, kada ga je srpski trener Vujadin Boškov ubacio u igru u utakmici sa Brešom 28. marta. Od tog trenutka, pa i danas "princ Rima" ispisao je mnogo stranica istorije italijanskog kluba. Kluba, kome je ostao veran čak i kda je veliki Real Madrid slao neverovatne ponude koji verovatno ni jedan fudbaler ne bi odbio.

Ali ne i Frančesko Toti, koji je jednim "ne" postao simbol vernosti "vučici".
    "Nemojte napuštati svoje siromašne roditelje da bi živeli sa bogatim strancima" , glasio je odgovor Totija Realu na ponudu da se preseli u Madrid.

A kada mu je u jednom navratu prišao bogati ruski biznismen i upitao ga šta je potrebno da bi on igrao za njega, "princ Rima" bio je kategoričan: "Kupi Romu i igraću za tebe, drugo rešenje ne postoji".

2. u toj grupi azerbejdzan drugi.jes pocetak,al dobili su norvesku i sa cesima x.2 gola dali,7 bodova.dovidjenja prijatno.nadam se da ce nas se setiti ako prodju.ipak smo i mi zasluzni za razvitak njihovog fudbala.na neki nacin.i gurbanov.

3. Pa prosinečki ih vodi, iz čačka mu je majka, dakle itekako smo zaslužni!

Mimo onih utakmica kojimaa smo im omogućili da od reprezentacije petog ranga dođu gotovo u ravan s našom.

4. gle gle kako su gluperde izvodili penale pre dves god

https://youtu.be/RRITqS6WEn0

ko na hokeju lol lol

edit: mada što više gledam, sve mi deluje zanimljivije od običnih penala xD

5. au kakav gol je upravo dao las palmas, ljudi moji. potražite posle obavezno

6. https://youtu.be/VR8AJjoK2vw

Evo za sad biće kasnije boljih snimaka na YT-u

7. Javila mi se neka crncuga iz gane da bi igrao fudbal i da mu treba agent. Zna li neko kako da izmuzem budalu za hiljadu, dve hiljade evra?

8. Pa predstavi se kao agent xD

9. Looool
    Treba sklopiti ugovor ili tako nešto.
    Znam ljude iz Hrtkovaca koji su u svoju kuću primili crnca i bili njegova agentura, spavao jeo s njima, ziveo. Ne znam jesu ga utopili negde. U pitanju su Todorovici, porodica Mime Todorovic zvezde granda

10. samo da je krovno takmicenje i ja sam za

11. B92: Mesi usrećio dečaka u "plastičnom dresu" http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=12&dd=14&nav_id=1209966

nekome zlatne lopte a nekom izbeglice
    (dragance, 14. decembar 2016 10:18)

12. Ovo ze regionalnu ligu, realno je golo govno, ne bi ništa poboljšalo kvalitet fudbala, samo bi bilo više lopina. Ne igra se loš fudbal zbog toga što ne igraju Zvezda i Dinamo ili Partizan i Hajduk, nego zato što ima previše vezara i lopina koje uništavaju dobre igrače. Tom ligom neće vratiti 'ono' vreme pa da opet svi igraju kako tako dobar fudbal (mada je i onda bilo mnogo nameštanja, ali ajde). Mislim, ko sada brani Zvezdi, Partizanu, OFKi, Napretku, Radničkom, Voši, Čuki itd. da igraju dobar fudbal? Mogu oni jake utakmice da igraju i među sobom, samo neka daju priliku pravim igračima i da nema nameštanja.

Za posećenost se varaju, možda bi samo više huligana bilo, inače inako generalno očajan fudbal neće niko da gleda.

Umesto te lige treba da se napravi jedno 'trećerazredno' evropsko takmičenje, tipa kao što je pre bio Mitropa ili Intertoto kup. Da se igra paralelno sa LŠ i LE i da tu igraju oni koji su ispali u kvalifikacijama za LŠ i LE. U tom takmičenju bi se zapravo i nalazilo najviše timova iz bivše Jugoslavije, Mađari, Česi, Slovaci, Austrijanci, Skandinavci, bivšeg SSSR-a i malih evropskih zemalja.

13. hrvati to nece ni da igraju.jebali bi sve te koji igraju,a za kurac da raubuju igrace-nece.to mozda mi i makedonci razigramo.

14. Ma i to sa njima bi bilo sranje, realno previše im je politizovan fudbal, osvoji im ligu ili klub iza kojeg stoji neki budža ili Škendija da umire šipce.

Al najjače mi je kad kažu da će fudbal da ojača tom ligom. De jbg, slabi svi, a i jačanje se vrši tako što oni nauče da igraju i selektuju dobre igrače, a ne jakom ligom. Realno, nit bi neko bolje igrao fudbal da ne zna, ali da svaki vikend igra sa Barsom, Realnom itd, nit bih ja naučio da boksujem da izađem sad da se borim sa Kličkom.

Oće baš da ojačaju, jbt u Zvezdu dovode igrača od 300k evra da zameni Ibanjeza kao levi bek ovo ono, ispostavilo se da je lik špic i do sad nije niti jedan minut odigrao.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.