Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Umro Teri Venejbls rip legendo
Danas ždreb
Nije zajebo se tek drugog
eh kad se setim SP i srbalja kako kmece da je belingem izvikani englez
pogledajte asistenciju za ovaj 4 gol, goat style, a 20 god ima
Nije npr ko Lazarevic u Kk cz koji je sa 27 god jos uvek talenat xdd
bukv sam istu reakciju imao
da on u sekundi digne glavu, shvati da je Hoselu gore sam i da je u boljoj poziciji nego onaj drugi lik koji se ubacivao u pet metara ali imao protivnika blizu sebe koji ga je zatvarao, i spoljkom mu je mune na tanjir, stvarno goat shit
potpuno lud cigan
decko prepametan, lurkovo godinama sta rae najbolji tek onda kreno da igra rispektara
џад белигол ће водити реала до финала лш уз винисијуса и родрига
и добра текма
Potpisujem da se u tscu ozbiljnije pristupa klubu i obavezama nego u twinsima
Haha gledam madjarski prenos, deki namrsten govna padaju sa neba spiker urla ferenc izjadnicio u leskovcu protiv cuke
UEFACUKARICA
Sedam minuta produzeno
UEFAVAROS
AHHAHAHAHHAHAH
JEBI KOEFICIJENT DEJANE
Kakva golcina u 98oj minuti kakvo urlanje na madjarskom ferenc okrenuo
UEFAVAROS CONFIRMED deki prodo si se govno jedno
Izvesni jovanovic je nakon ozbiljne drame krenuo na sudiju i dobio pajsad crveni karton kada je vec tekma bila gotova rekao mu je jebem ti mamu u picku
Dogodine u leskovcu
I tsc danas pred kraj dobio go od west hema jbg
Obj krindzgardeni mogu da budu ponosni ove sezone, nisu se blamirali u jevropi vec su ta iskustva prebacili na domace prvenstvo
pa ono, dejan ga dao, dejan ga uzo
sto su njega otpustili btw onomad?
mislim nije da nije saradjivao, verovatno su morali da ga izvlace iz vucicevog supka da ga otpuste, pa se ne secam, jel bese sam otiso ili ga oterali ko ovog posle njega
menjaju ih ko carape i ocekuju neke rezultate
dao ostavku jer tri dine nije usao u ls
obj deki je smece od trenera, sa zvezdom tri godine nista, posle unakazio sampdoriu ispali, pre toga se nesto slepao po italiji na racun stare slave....
Da rezimiramo učinak dosadašnji u grupnim fazama svih domaćih klubova koji učestvuju: nijedna pobeda u 15 odigranih mečeva.
Ajde mrš
kosovo jebeno uspelo da iskamči klupsku pobedu
smejte se majmuni jedni