Фудбал

1. Država i njene kabadahije vuku najviše para iz Zvezde i Partizana.

2. Da nije države koja je ojadila Partizan taj isti klub bi redovno igrao LŠ danas. Isto kao mafija što pruža "zaštitu" tako i država pruža "zaštitu" i uzima debeo keš za to pružanje "zaštite". Partizanovih 80 miliona od prodaje igrača pretpostavljam nisu pokrali političari nego je taj novac Partizan uložio u igrače ili klub pa jadna Jagodina koja proda igrače u vrednosti od 1.5 evra za isti period je oštećena. Smešno.
    Da bi imao uticaj moraš da ga zaslužiš titulama ili kupiš parama a JAgodina koliko mi se čini nema ni jedno ni drugo.

3. A ko vam je dao pare da pravite akademiju? Kako ste osvajali titule, kako ste dovodili igrače, i jedni i drugi? Šta serete uvijek koji kurac? Zbog Večitih fudbal u Srbiji i jeste u kurcu.
    Jebote, pored reprezentacije imaš još dvije reprezentacije, za regularni dio sezone, pa ti odaberi koja ti po volji.

4. uvek su grobari i cigani ugrozeni :( represija drzave,ostalih klubova.a oni jadni ne mogu da se odbrane....treba im pomoci u svakom mogucem smislu.ipak su stekli ugled.bio si dobar stolar,stekao si ugled,vreme je da budes ministar.zbog ugleda...

5. A možda smo prodajom igrača zaradili za teleoptik? A? To ti nije palo na pamet?
    Svi kenjaju, što lepo ko Voša ne zabrane prodaju igrača Zvezdi i Partizanu nego seru po novinama i opet daju igrače Zvezdi a znaju da ne može da plati.
    A fudbal je u kurcu zbog mafije i političara koju su ga zajahali i crpe li crpe sredstva iz istog a ne zbog večitih.

Zaradio je Partizan za 10 akademija od prodaje igrača tako mante se proseravanja o kojekakvim poklonima itd a samo zato što nas država jebe mi već nemamo izgrađen novi stadion.

6. Jes, zaradio, a odakle ti igrači u Partizanu, a?

7. Nekad se u fudbalu nisu vrtele ozbiljne pare i tad su Partizan, Zvezda, Dinamo Zagreb i Hajduk izgradili svoje ime na osnovu trofeja, lepe igre i koječega sve još. Kad izgradiš ime logično je da uz to dolaze i igrači, sponzori, pare itd. Šta će sad da ispravljate krive drine leba vam? Krenuli od Kulina Bana?
    Jeste sve je Partizanu poklonjeno a jadna Jagodina, Napredak i Radnički itd. su šikanirani 60 godina zabole ga kurac malo.
    Ova rasprava malo nema smisla. Odo.

8. da,partizanu je poklonjeno kao i svima.cak i manje...trebalo bi vise.

9. danas na cuki pod reflektorima...ko ne voli cukaricki,dobice po picki!

10. Očoa jeb'o mame. Znao sam da je Menadžer upravu!

11. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1185736_729945340379018_1161899479_n.jpg

франк рибери - исламски конвертит. до јуче јебао малолетне курве и пио данас глуми аскету. раније направио скандал јер га је пријатељ полио пивом у шали. он је тобож превише чист да би га упрљао алкохол. продо веру прађедовску и испо сиса више пута.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1098207_515645048504466_840568855_n.jpg

12. Da li mene neko zajebava ili SAHTJOR KARAGANDI ima dudje u ligu sampiona,a ovi nasi mucenici ne mogu da prodju prva dva kola? Pa da li je realno da smo na tako niske grane spali, majko mila, dodje mi da se ubijem istog trenutka kad vidim ko sve igra fudbal... Nemoguce je, ali nemoguce da u naciji koja realno moze sve sportove da igra i koja ima pun kurac mladih talentovanih fudbalera, ne moze da se nadje 11 idiota koji ce da prodju APOEL, AEL, Cernomorec, Dinamo Tbilisi, Sirak, Vaduz i ostale velesile....

13. Ne upoređuj naše sa Šahtjor Karagandijem, ljudi su izmislili fudbal za nas. Mi smo govno.

14. Samo neka se drze oni najdalje druge lige, i sve ce biti super. Kenja mi se od onog njihovog terena....

15. El gledao neko PSV-Milan? Šteta za PSV odigrali mnogo lepo. Baš igraju do jaja, brzo, napadački, na prvu i bez komplikovanja. Onaj klinac Memfis je bruka dobar.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.