Фудбал

1. Pobedili 3:1 i pomogli meni da uzmem pare. Leri lajvskor se odjavljuje.

2. http://www.zurnal.rs/2013/09/02/srpski-fudbaleri-totalno-moderni-foto/index.html
    фејса и бишевац као два хомосексуалца сеоска скоројевића огавни су сад би их туко моткама курве две. гаде репрезентацију и имиџ народа.
    маркец и још пар људи нормално обучени остало дискутабилно ал ову двојицу бих одстранио из репрезентације конкретно због ,,екстремног неукуса у облачењу".

3. Sve bih ih tuk'o. Osim Kolarova i Ivanovica.

4. Да виш ти Звезда деведес прве сви играчи носе иста одела, добили на поклон од неког бутика и шта им фали.

5. Najgori ubedljivo Bambi Tošić, jeste bre videli dečko nosi patike sa šiljcima pa prejebao je i Karleušu. A šta reći o Biševcu suvereno drugo mesto sa onim ljaljanskim opancima, jebem ti život tolko para a oni se oblače ko najgori džiberi. Sve sem Baneta bi ja to išamarao. Govna seljačka.

6. na pirla sam mislio

7. A ja na Borijela
    Jebeš mi mater ako sam ukapiro da je Bori na prvoj slici

8. бишевац је таква једна стока, он је имао раније испаде са оним кошуљама у 20 боја са папагајима и палмама, а овај фејса ми се сад много замерио, као нека мала курва са сплава.

9. лоло, тачно Бишко глумио лудило с оним шуљама хаха

10. Како ми се пењу на курац више с овим потцењивањем Бејла, ко да га нико није гледао прошле сезоне. Не вреди 100 милиона... Кога боли курац? Не плаћа се више само оно што на терену човек доноси, него и маркетиншки потенцијал и још сто курца. Одлуку о цени није донео Бејл, него управа Реала која је проценила да им се исплати да дају 100 милиона за једног играча.

И онда се јављају главе попут Христа Стоичкова са дебилним изјавама - Ако он вреди 100 милона, ја сам непроцењив. Мрш матер ти јебем безобразну! Да не помињем што је Бугарин, је л' могуће да је толико глуп да не капира пословање у фудбалу? А друга ствар, Бејл има 24 године, тек треба да покаже шта зна, а бољи је играч од Бугара.

11. Кака се вратио у Милан.

12. Тај неки рад.

Не мора да значи да је најбољи ако је тренутно најскупљи, лепо је Бенисијо објаснио.

Што се тиче његових квалитета, знао сад да ће постати врхунски играч још кад је ономад Маикону правио децу и то кад је овај био на врхунцу каријере, од тад па на овамо Бејл једноставно УБИЈА!

Сад како ће се снаћи у Реалу друга прича, и Шевченко је био међу најшпицевима Европе па оде у Челзи и ништа..

13. Hristo Stoičkov je Isus Hrist za Bejla.

14. Ricardo Izecson Do Santos Leite Kaka' Welcome to AC.Milan!

15. BABOVIĆ U VOŽDOVCU!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.