Prijava

Solidno finale, Benfika i dalje ne može da osvoji.
Kardozo pička.

Психа. Швабо би већ следеће сезоне узео неко европско такмичење, а ови латиноси што стављају Исуса и у ве-це се усрали ко грлице.

Мада ми их жао мало.

ЕПП

ali kako kardozo pičkasto šutne penal u finalu(kakvog god) evropskog takmičenja, ono je sramota i za fudbalera amatera a ne za profesionalca sa 10 godina evropskog iskustva

suto penal k'o da dobija epi napad,sve nesto poskakuje.onaj drugi je beda.uplasio se k'o da ce ga streljati.stojanovic cita sa usana k'o kome sta govori u koju ce stranu.legendarno

Ja sam primjetio da igraci kad god se zalete pa stanu pa opet zalete u vecini slucajeva promase penal. To mi djeluje nekako nesigurno i pickasto i nek su izgubili kad se prave neke face

A jel samo ja mislim da je promasen penal Kardoza trebao da se izvede ponovo jer je golman izleteo minimum 3 metra sa linije.. Da je ostao na liniji, primio bi onaj sut, ovako je skratio ugao ko da je 1na1 iz igre,a ne penal..

I kod drugog odbranjenog je golman malo izleteo,al opet ne toliko uocljivo kao kod prvog..

To ne menja činjenicu da su šutirali k'o pizde najgore.

Nisam ni rekao, ja kad sam video da Kardozo glumi nekog smekera tako sto se zaleteo 6 metara a onda 3 puta zastajkuje ko ga jebe.. al jajarski je da pored 3 sudije golman izleti na 3 metra i skine penal..

Можда (не можда него сигурно) сам пристрасан ал Сулејмани или Марковић би сигурно искористили једну од оних 650 стопостотних шанси, Сулејмани јер има добар шут а Марковић јер може да се ушета у гол. И имам осећај да би наши момци унели мало срца у ону пичкасту игру. Шест пута су бољи од Севиље усране и успели су да изгубе.

Bazel osvojio titulu ponovo, a njihovi navijači upalili baklje i šibaju se sa navijačima Araua lol. Švajcarci se huliganišu.

ja kontam da su to sipci i turci zakuvali.

Pa ti pusti Šiptare u državu opet lolol.

Kilavo poluvreme bez sansi, bas ono sto Atletiku treba. Barsa nece smeti da stisne jaja da napadne otvoreno u drugom poluvremenu, jer ovi mogu da im zavale kontru i kraj price.
Evo ga bolji stream
http://cdnx.livetv.sx/webplayer2.php?t=alieztv&c=23992&lang=en&eid=233129&lid=207848&ci=15&si=1