Prijava

https://twitter.com/Cristiano
ово је офишл роналдо и ту нема ништа.

Па и мислио сам да није он, ал ае. лололо

јебе му се :)

Занимљиво, лепо објашњено, само ми оно на крају није јасно никако. Не разумем како ће евентуално Месијево освајање Светског првенства да натера тимове који ће играти против Барселоне да се не бране толико. Каже, биће "изопштени". Па и због Челсија је доста људи негодовало, али боли њих курац. Мурињо ће и даље играти бункерчину кад буде мислио да треба.

То сам се и ја питао, ова реченица донекле објашњава шта је писац хтео да каже али сумњам колико је то све реално.

Globalna publika će želeti što duže i što češće da gleda fudbal koji Mesi igra. Timovi koji su naštelovani da se brane dokle god je to fizički moguće i koji od napada znaju samo za kontranapad, izgubiće podršku publike i biće izopšteni. Pod tim pritiskom, fudbal i njegovi glavni junaci neminovno će se povinovati i prilagoditi.

а ово

Па и због Челсија је доста људи негодовало, али боли њих курац. Мурињо ће и даље играти бункерчину кад буде мислио да треба.

Да, одприлике је то - то. Ипак, ја искрено надам да ће се у будућности и то бар мало променити, не због Месијевог евентуалног освајања СП него због чињенице да је са Реалом узео само једно првенство и куп а са Челзијем ове године ни ЛШ ни Премијер, што и није неки успех када се гледају апетити и њега и клубова које је водио. Ако видиш да ти не иде узми брате па мењај нешто, ево тика-така је пример..

ПОНОВО ЛИБЕРО ПОНОВО ЛИБЕРОООО

Od ovakvih tekstova o duši fudbala imam nagon za povraćanjem.
A kepec je maksimalno precenjen.

joj kako ćemo da guzimo hrvate na otvaranjuuuuu

http://www.youtube.com/watch?v=PdV45C7g87g
Jedan od najboljih fudbalera ikada.
Dosta mi je više poplava. mora se odmoriti mozak, vraćamo se normalnim temama.

Jeste sjajan (bio) ali mogao je i više da uradi. Nekako mi je neostvaren i pored svega.

нека екскурзија а

Могуће је. Шола Амеоби је отишао из Њукасл јунајтеда, за који је играо целу каријеру, од 2000. године. Човек са две леве ноге, које нису баш увек сарађивале. На својој претпоследњој утакмици је престигао Леса Фердинанда на четвртом месту најбољих стрелаца у историји клуба, постигавши свој 53. гол. Лес Фердинанд је дао 52 гола за две године, а Шола је дао своја 53 за 14 година. :Д
Ипак, иза њега остаје огромна празнина коју нико други неће моћи да попуни. Збогом и хвала за све, Шола!
Највећи моменти највеће активне легенде клуба:
https://www.youtube.com/watch?v=UJG3boMpY_M

Hahaha kakav kralj od kad znam za sebe on u Njukastlu, od ''velikog talenta'' do ''ovaj li još igra!?''