ISPRAVKE u novoj verziji
  • kaizen

Ovde ću da objavljujem sitne ispravke. Ostaviću otključanu temu da biste mi rekli ako ja kažem da sam nešto popravio a ono ne radi. Molim bez spema i offtopica.

• kaizen

1. Popravio čet
    2. Nisam uspeo da reprodukujem pa nisam siguran (nek neko potvrdi), ali više ne bi trebalo bi da ostaje tekst u boksu kada se šalje post, komentar i sl.

• kaizen

3. zatamnio boju teksta u boksevima za kucanje

• Мatriks

2. Nisam uspeo da reprodukujem pa nisam siguran (nek neko potvrdi), ali više ne bi trebalo bi da ostaje tekst u boksu kada se šalje post, komentar i sl.

Evo potvrde. http://img33.imageshack.us/img33/8200/bagbb.jpg

• Slavk0

Уммм...привју написане дефиниције? Нема га, а треба да га има.

• kaizen

Мatriks, potvrđuješ da je popravljeno ili da i dalje zeza?

• Букснетина™

Јел постоји некаква могућност да на негативне (фејзбук) коментаре одговоримо са нашег профила на Вукајлији? Значи уместо са фејзбук профила, да одговорим са Букснетине, али у оном другом табу. Не бих да се после смарам са френд риквестовима и порукама.

• Млатони

Уммм...привју написане дефиниције? Нема га, а треба да га има.

Ово и ја приметио, било би добро да га има као пре.

• Мatriks

Мatriks, potvrđuješ da je popravljeno ili da i dalje zeza?

Pa da zeza, vidiš li ti išta gazda od onih silni kuravi? :)

• kaizen

a na četu? i da li zamrači pa odmrači ili bukvalno nema promene nad tim boksom?

• kostja

Мени не остаје ништа...

• kaizen

pa znam, samo nekima. nek se jave svi kojima to ostaje i nek napišu koji browser koriste.

• Мatriks

Meni ostaje, google chrome koristim.

• perakomp1

Pretraga autora?

• Bioshocker

Pretraga autora?

Definicije -> Autori

• Nisa

Trebaće nam vremena da se naviknemo da drastičnu promenu.

• Vučica21

Meni ne ostaje.

• Leno brat

Смем ли да напоменем да оставиш ове боје, јер сам почео на њих да се привикавам не смета ми уопште, фини су контрасти. Наравно ако се ти каизене и остали слажу, ако не, вољно! :)

• Bioshocker

Смем ли да напоменем да оставиш ове боје, јер сам почео на њих да се привикавам не смета ми уопште, фини су контрасти. Наравно ако се ти каизене и остали слажу, ако не, вољно! :)

Nisu jedino fini kad naleže svetlo na za nijansu svetlije. Ocenjivanje defki, editovanje i brisanje, vreme na četu, itd. Ali da ne spemujemo, za to nam služi druga tema.