ISPRAVKE u novoj verziji

1. Možda da se tako prikazuje na svakoj stranici koja nije prva...

To je i meni palo na pamet. Ako nije komplikovano na taj način, eto rešenja.

2. Možda da se tako prikazuje na svakoj stranici koja nije prva...

sasvim dovoljno!

3. Ај газда врати списак аутора које пратимо. Не могу да видим све које пратим осим ако не кренем да читам поново гомилу дефки одједном и да роварим, зато што не пишу сви једнако често.

4. http://img215.imageshack.us/img215/3079/dadads.jpg

Ja još samo da ovo da kažem:

Evo kako moćno izgleda profil na 9gag'u. Veća slika, u ovaj crni deo komotno mogu stati informacije o broju definicija postera komentar itd.. I ovaj uokruženi crveni deo gde u spuštajućem tabu možeš ubaciti izmenu i i odjavu a prvi button nek bude profil (on je fiksiran i nije u spuštajućem delu) . Ovako često kliknem na odjavu umesto na profil.

5. Ovako često kliknem na odjavu umesto na profil.

meni se profil i odjava čine sasvim dobro odvojenim sada. nije bilo dobro ono u početku, ali sad je okej skroz.

6. zar nije prvih dana, ova gore traka (ne znam kako se zove) na kojoj stoje DEFNICIJE POSTERI CET FORUM itd bila vidljiva uvjek?? znaci kad skrolujes do kraja strane, u vrhu ti jos vidis ovo i moz da kliknes i prebacis se dje oces.
    ne znam, mozda sam istripovao, ali meni je to bilo kul

7. Газда, што маче оне тачке (булете) кад се ставе цртице у примјер? Оно је било кул

8. Meni bilo ružno.

9. Мешчини да није... Гледам сад кад пишем примјер, пошто сам ја то вазда радио са А: и Б: осим кад је само један назови дијалог или монолог, како год... Сад сам баш хтио да употријебим те булете, али трт :)

Нека се још неко изјасни, мада мислим да су кул

10. I meni se svidjaju tackice.

11. Мислио сам да је исправљено да се не види аутор пре оцењивања.

ЕДИТ: ОК, погрешио сам. Не види се и даље. Али се види на постерима. На самом постеру.

12. Pa jeste trute kod definicija al nije još kod postera a oni ionako nisu važni lolo

13. Опа, прорадиле слике на дефиницијама.
    ЕДИТ: Јел ово сада максимално може једна слика не сваку дефку?

14. došle slike, ali izgubljene su sve osim prve postavljene :((

kaizene, bolje su crtice umjesto tačkica jer se inače dijalog označava crticama a ne tačkicama. sad dijalozi izgledaju kao liste.

15. ima jedan bag, vr' defke nikako da prebace 20 glasova

16. листа аутора да се не сортита по популарности него као раније, прво они који су тренутно активни, а ко хоће по популарности нека кликне са десне стране

17. Sve mi pise 9 godina. Kakvo je ovo ludilo? Svaki post na forumu je pre 9 godina. Poslednja aktivnost autora 9 godina, definicija pre 9 godina. 'Aloooo? :D

18. haha, a tek treba da proslavimo 5. rođendan! :)

podesi datum/vrijeme, nama ostalima je ok.

19. Пази Газда овај аватар:
    http://www1.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201005/22718/profile_gas-masked-guy.jpg?1326306732
    Буквално кад убацим одсече ми пола слике, требало би бити овако, али није: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404855_148150228631461_100003094559561_225028_1034431580_n.jpg.
    Пре неки дан, неко је причао о овоме, али опет је исто, је ли до величине слике или шта?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.