ISPRAVKE u novoj verziji

1. Dakle, neophodna mi je navigacija po stranama i iznad definicija, a ne samo ispod.

+1
    I još jednom da pitam zašto je potrebno da se učitava prva strana na temi na forumu bez obzira na kojoj si stranici ?

2. Misliš prvi post? Pa kao podsetnik o čemu je tema, ali i meni se sve manje sviđa, tj. bukvalno preskačem okom to gore.

3. Hoću da pročitam opus jednog autora od najstarijih defki, ka novijim

Ali zašto zašto bi uradio baš tim redosledom? :) Zar nije logičnije od novijih ka starijim?

4. Мени се не свиђа што можемо да стављамо болд и италик и да цитирамо на чету.
    Не свиђа ми се ни што су нам мали аватари.
    Привикао сам се на боју. Каква зелена који курац.
    По мени требало би повећати границу за чет и форум на сто поена.
    Не знам да ли модератори примају плату, али ако примају смањите им.

едит
    Костићу повећајте

5. zašto je potrebno da se učitava prva strana na temi na forumu bez obzira na kojoj si stranici ?

* Prvi post.

Meni se to sviđa jer svaka tema skoro uvek ode u offtopic, a ovo joj koliko-toliko pomaže da ostane na putu.

i i meni se sve manje sviđa, tj. bukvalno preskačem okom to gore.

Pa pročitaš jednom, dvaput i zapamtiš. Nema potrebe da se čita svaki put i naravno da ćeš preskakati. To više vidim kao pomoć novim učesnicima teme, jer retko ko pročita prvi post nakon 10-15 strana i više.

A što se tiče ostalih predloga, je l' moguće da ste toliko lenji, jebote? Mrsko vam da kliknete na jedno polje ili skrolujete do kraja stranice. Mrsko vam da se vratite na vrh stranice. Ogomna putanja, ipak.

6. Каизене, зашто кад се уђе у картицу АУТОРИ пише последње активни аутори кад то није тачно, то су аутори поређани по популарности ? :)

7. Dakle, neophodna mi je navigacija po stranama i iznad definicija, a ne samo ispod.

+1

8. A što se tiče ostalih predloga, je l' moguće da ste toliko lenji, jebote? Mrsko vam da kliknete na jedno polje ili skrolujete do kraja stranice. Mrsko vam da se vratite na vrh stranice. Ogomna putanja, ipak.

Slažem se sa kostićem
    Elem jel će se vraćati ona stara pretraga

9. И можда би било боље да кад кликнемо на сајт неког аутора, да се тај сајт отвори у новом табу, а не у истом, не знам је л' тако било раније.

И она кјустом вукајлија...исто срање и кад промениш боју, дефиниције остају бледе и досадне. Боље су старе боје, некако дефиниције дођу занимљивије...овако к'о на Википедији, црвени линкови (к'о да су мртви) и тако та срања.

10. Zar nije logičnije od novijih ka starijim?

Зависи какав је аутор, ако је раније био говно па се побољшао онда је логичније да ћеш прво да му читаш маторе глупости па да се онда одушевљаваш новијим генијалностима ((:

11. Тај први пост што увијек стоји је одлична новина каизене, и нипошто немој укидати.

12. И она кјустом вукајлија...исто срање и кад промениш боју, дефиниције остају бледе и досадне

To je zato što pozadina definicija nije transparentna kao što je bila ranije. Ne znam kako radi to čudo, ali to treba promeniti ako je moguće.

Čim sve ove stvari pozavršavam (trenutno vraćam ilustracije za definicije) pozabaviću se temama... biće mnogo raznovrsnijih od prošle verzije.

13. E da ovo za prvi post, da, zaboravih mu najvažniju funkciju, upravo to što kaže Stefan kad upadneš na novu temu s kraja, pa da znaš o čem se radi.

14. i ja bih navigacija po stranama da bude i ispod i iznad.

i ostav' prvi post bre! :) nego, vrati nam pretragicu molimo te!

15. vrati nam pretragicu molimo te!

16. Ide posle ilustracija...

17. Misliš prvi post? Pa kao podsetnik o čemu je tema, ali i meni se sve manje sviđa, tj. bukvalno preskačem okom to gore.

Uzmi u obzir da se uglavnom vrti manje autora na forumu, da su vrte jedne te iste teme i da 99% slučajeva po samom naslovu teme shvatiš o čemu se radi. Najgore je kad je prvi post 3 jutjub klipa ili neki referat i svaki put kad prelistavam temu moram i njih da učitavam i skrolujem.

Pa pročitaš jednom, dvaput i zapamtiš.

I koji će mi onda kad je pročitam jedanput i to je to ?..Oftopika će biti uvek.

18. kaizen
    Zar nije logičnije od novijih ka starijim?

Pa nije. Hoću da pratim razvojni put pojedinih autora čitajući ih. Kad imam vremena, naravno.

A u tim situacijama...

StefanKostić
    je l' moguće da ste toliko lenji, jebote? Mrsko vam da kliknete na jedno polje ili skrolujete do kraja stranice.

...volim da imam određenu udobnost prilikom boravka na sajtu. Sada, kada su one najvažnije stvari rešene i svaka čast na tome, možemo se posvetiti i ovakvim finesama. Daleko od toga da sam lenj, ako hoću možda baš tebe, Stefane, da pročitam. To su ipak 33 strane definicija.

I ako mogu dobiti odgovor - da li će se vraćati "rečnik slenga"?

19. Najgore je kad je prvi post 3 jutjub klipa ili neki referat i svaki put kad prelistavam temu moram i njih da učitavam i skrolujem.

Tu si u pravu... Bilo bi idealno kada bi ljudi u prvom postu objasnili temu a zatim u drugom praktično oni postovali...

Mislim da je najbolje da odradim kao skraćenu verziju prvog posta (po potrebi) sa "vidi još" linkom koji bi ga prikazao u celosti.

20. Sada, kada su one najvažnije stvari rešene i svaka čast na tome, možemo se posvetiti i ovakvim finesama.

Apsolutno. Cilj mi je se sajt dotera do najsitnijih detalja i da bude što lakši za korišćenje.

I ako mogu dobiti odgovor - da li će se vraćati "rečnik slenga"?

Još nisam odlučio.

---

Što se tiče navigacije gore razmisliću, čisto je iz estetskih razloga nisam stavio gore jer mi ružno da sadržaj stranice počinje sa tim. Možda da se tako prikazuje na svakoj stranici koja nije prva...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.