ISPRAVKE u novoj verziji

1. Pa avatar je kvadrat. Kvadrat ili približno tome treba da ti je i slika koju uploaduješ. Znači cropuj tu sliku tako da odstraniš neki 30% donjeg sadržaja, taman će i watermark da ti ode.

2. došle slike, ali izgubljene su sve osim prve postavljene :((

Sad sam stavio da se vide sve samo da mi pokažeš primer gde je to smisleno urađeno :)

Ja mislim da je jedna slika po definicije najbolje rešenje.

I najlepše izgleda a i fora je da hoću da dozvolim samo jedan upload i to vlasnika definicije da bih sprečio one fazone reklamiranja tipa na svakih para dana doda po sliku, jer hoću ponovo(ovo je davno bilo) da promovišem te definicije sa slikama. Takođe neće biti moguće obrisati sliku (za nemoderatore) upravo iz pomenutog razloga.

3. Sad sam stavio da se vide sve samo da mi pokažeš primer gde je to smisleno urađeno :)

TO!
    pa, na mojim definicijama je to vrlo smisleno urađeno. :p
    nema potrebe da linkujem :)

ok da ubuduće bude po jedna slika, ali mi žao bilo ovih što su izgubljene. bile.

4. Deder linkuj ipak, isklikto sam ti 10 definicija, nijedna sa slikom ... :)

5. Pa ono, bilo bi ok i stoji bilo koja od te dve slike. Ovako nije ništa značajnije bolje. Moje mišljenje.

6. Imaš dva plusa, samo stavi neke sise lolo

Gazda da li brisanje komentara ostaje standardna opcija, ili je to samo privremeno? I mislim da bi mogao onu gornju traku sa linkovima da učiniš pokretnom kao na početku.

7. Gazda da li brisanje komentara ostaje standardna opcija, ili je to samo privremeno

Ne razumem.

8. Do sada su samo ktitori imali opciju za brisanje komentara. Da li će od sada i obični smrtnici biti u mogućnosti da brišu komentare ili je to samo dok ne završiš sa optimizacijom?

9. Pa ono, bilo bi ok i stoji bilo koja od te dve slike. Ovako nije ništa značajnije bolje.

nije bolje, al mi je draže :)

misliom da elek pita za taj neki bag da i obični članovi mogu obrisati komentar, ali kad se rifrešuje nije obrisan. je l' to?

10. E to nisam ni isprobao do sada, stvarno ne radi. Dakle da li je to bag, opcija samo za ktitore ili šta?

11. Газда, остави до три слике, макар због ове дефке http://vukajlija.com/morgan-frimen/478024!

12. aaa!!!
    evo gdje su smisleno upotrijebljene slike!

13. Сестре и Браћо!
    Пети дан за редом качим постер, он постоји малко (сат, два) и нестане као руком однешен ... и после опет имам могућнос да качим нови .. у чему је баг? да није проблем у мени?

14. E oće'l bit ba ono da biramo svoju naslovnu.. Dok dodjem no pratioca smori me čitanje..

15. http://img692.imageshack.us/img692/316/36346930.png

Газда, што ће ово? Макни, да народ не узнемирава костју на скајп :)

ЕДИТ: И на профил му стоји поред ранка

16. Đetiću to se tebe čini, kod mene je sve normalno.

17. kod mene također sve normalno

18. И мени је кући било нормално, сад сам код друга па случајно виђех то са његовог лаптопа, па реко' да питам што је :)

19. И ја се жалим да ми је одсеко пола аватара,а иначе сам га кроповао да буде квадрат. Нешто не штима.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.