Свакодневна прикљученија

1. Данас ме је напао доберман. Морао сам да се браним. Нек му је лака земља.

А шта се вама десило?

2. Мислиш да ће ова тема да ти преживи?

3. Tebe je grizao doberman, mene je grizla savest zato što ne učim, a vremena je sve manje.

4. Мислиш да ће ова тема да ти преживи?

Ненавидниче мрски, циниче префригани, критичару млохави.

5. Ти то мени нешто, м?

6. Мислиш да ће ова тема да ти преживи?

Ona MarijanaPnina nije, možda ova bude jebala što bi se reklo po Vukajlijaškom žargonu.

7. Није мене гризао доберман. Моји брзи рефлекси му нису то дозволили. Он је тај који је крварио.

8. Е сад кад си едитовао, ја испадам слепац, је л'? Па није то како треба, јок. Иначе, обрати пажњу на то шта сам рекао. Нисам рекао да се мени не свиђа, него сам те питао да ли мислиш да ће да преживи.

9. Ја мислим како ћу искључиво ја да преживим. Живот је борба. Биће све теже и теже. Треба тренирати борилачке вештине.

10. Ох, компликовани отварачу теме. Тема је ок, само је атмосфера на форуму чудна, то ти хтедох рећи! А модератори стисли... И тако.
    А што се тиче преживљавања, једини спас је уље из ајкулине јетре.

11. О... Разумем те, човече са чудним надимком. Ја сам мислио да ће људи да пишу овде своје свакодневне доживљаје и прикљученија.

Али си ти усрао тему.

Ништа, све је пропало и сви ћемо умрети. Штавише данас.

12. Е јбг сад, ја усро? Нисам усро, само мало... Добро мало сам посрао, али није страшно, ево саћу исправим.

Данас сам слушао једну исту песму цео дан, и ништа паметно нисам радио. Изашао до продавнице, отишао до мајстора, до копирнице, сконтао да ће ауспух да ме кошта 4 сома и сморио се, и закључао кући.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.