Radoš nije neshvaćeni umetnik sa Morave. On je veom shvaćen. Toliko da svaki dnevnik RTS-a može da počinje informacijom kako su ga milioni ljudi shvatili i opet subotu veče proveli uz male ekrane. I da se podseti da treba da plate pretplatu.
Za mene je lik kao Merlin Manson. On se šminka kao debil jer to narod hoće i tako mlati kintu. Ovaj pravi seljanu jer to narod hoće i tako mlati kintu. Ne bih mogao da se zakunem da i ja ne bih radio neki tako kič i šund kada bi mi se nudila tolika lova.

Tu seriju gledaju **vecinom** (cast izuzecima) seljaci, al´ oni sto su seljaci u glavi, nisam mislio ne zemljoradnike.
za njih je lako napraviti seriju, mora samo da bude na ovaj fazon
Zivim u zabacenom selu, sin mi je u inostranstvu i voli da dodje kuci kad ima vremena (selo moje ljepse od Pariza), ja i zena se svadjamo sa komsijama cija pecenica ima bolji ukus i ko krmke hrani koncentratom, ima tu obavezno jedna seoska budala pjandura kojoj se svi smiju, pola muskaraca u selu ima brkove, oni koji nemaju brkove nose sajkacu, a oni bas rasni imaju oboje.
Rados sjedne nedeljom u traktor i ode da ore, Donji Milanovac neverue, a dijaspora koma!