Радош Бајић, несхваћени уметник са мораве, или сељак капиталиста, кич мајстор, јудеомасон.
  • cernogod

Шта мислите о раду овог човека. Да ли га цените. Да ли разумете дубљи смисао његове серије село гори, а баба се чешља, у коме кроз личне судбине овај човек приказује трагедију српског сељака и пропадање српског села. Да ли је Радош аутентични сељк филозоф или само сељак. Да ли пратите његов рад?

• Марко 

Pre svega domacin covek.

• Šalabajzer

само сељак.

• Tulumbac

Lep. Ne kao Tadć, ali jebo bi ga.

• Maggot

Moguce je da je seljak filozof ali mi uzasno ide na polni ud pa cu reci da je samo **seljak**.

• Ox

Radoš nije neshvaćeni umetnik sa Morave. On je veom shvaćen. Toliko da svaki dnevnik RTS-a može da počinje informacijom kako su ga milioni ljudi shvatili i opet subotu veče proveli uz male ekrane. I da se podseti da treba da plate pretplatu.

Za mene je lik kao Merlin Manson. On se šminka kao debil jer to narod hoće i tako mlati kintu. Ovaj pravi seljanu jer to narod hoće i tako mlati kintu. Ne bih mogao da se zakunem da i ja ne bih radio neki tako kič i šund kada bi mi se nudila tolika lova.

• kizo

Pomalo mason, nimalo judeo. Ali bar je izbacio Bolji život iz programa.

• ФејзБукснетина

Govedo brdsko planinsko. Šalu na stranu, mislim da je **samo seljak**.

• Maggot

i takooo...

• Марко 

Dobar je bre Rados. Kad bi neko od vas uspeo da napravi seriju koja je najgledanija ikada?

• cernogod

Све што се пушта у прајм тајну ће бити најгледаније, па макар то било лизање стопала весне вукелић венди

• Марко 

Ja verujem da su pustali seriju u 11 ujutru, da bi ljudi bezali sa posla samo da bi gledali.

• cernogod

Да да....

• Skočimiš

Čoek je car. Ubija paru naveliko, narod se loži, bole ga patak.

• Maggot

Tu seriju gledaju **vecinom** (cast izuzecima) seljaci, al´ oni sto su seljaci u glavi, nisam mislio ne zemljoradnike.

za njih je lako napraviti seriju, mora samo da bude na ovaj fazon

Zivim u zabacenom selu, sin mi je u inostranstvu i voli da dodje kuci kad ima vremena (selo moje ljepse od Pariza), ja i zena se svadjamo sa komsijama cija pecenica ima bolji ukus i ko krmke hrani koncentratom, ima tu obavezno jedna seoska budala pjandura kojoj se svi smiju, pola muskaraca u selu ima brkove, oni koji nemaju brkove nose sajkacu, a oni bas rasni imaju oboje.

Rados sjedne nedeljom u traktor i ode da ore, Donji Milanovac neverue, a dijaspora koma!

• Марко 

Zajebavam se, covek je volina kakve nema, jebem mu majku onu junecu.

• cernogod

РАДОШ НЕ ОРЕ ДЕЦХКО

• cernogod

А је л' сте чули да је тадић аминовао ту серију и радошев рад. Дакле, државни пројекат, мора да је папа умешао прсте како би утупио србску омладину.