Је л' може кафа да има контра ефекат?
  • Сантјаго Коровјов

Да будем искрен у последње време сабијам кафу како бих остао будан док учим. Ал' курац. Чим попијем кафу, то ме на неки начин асоцира на то да ми се заправо спава и склапају ми се очи. И како да останем будан јебено?

Можете да спемујете јебе ми се.

• Скелетор

e ne znam stvarno. ja nekad popijem kafu pred spavanje pa zaspim. nema tako dejstvo na mene. il se tripujem,ne znam.ali oduvek je tako.

• forget-me-not

Ni na mene ne utiče, kad mi se spava, ništa ne pomaže... A kako reaguješ na energetska pića, Reme?

• Vita

Мени кафа никада није шљакала. Једино ефикасно разбуђивање ми је било провежбавање, па умивање ладном водом. Пробај, можда ти упали.

И да,

Можете да спемујете јебе ми се.

Победа.

• Mala Vidra

To je zato što kad je popiješ, sve vrijeme razmišljaš o tome kako ti se neće više spavat', kako ćeš ostati budan, i čekaš, čekaš, čekaš.. I na kraju zaspiš poslije pola sata.
    Meni pomaže crni čaj i jabuke, njih mi je neko ovdje preporučio meščini, i nisu loše.

• BeboP

Реме, веруј ми http://www.ultimatenutrition.com/catalog/energy/power_caps.html
    Користио, јебе!

Reduce physical and mental fatigue
    • Enhance mental alertness
    • Energize your workouts
    • Enjoy increased stamina throughout the day

• Скелетор

IDI DIDI NESANICE...

• Hugocavez

Мојне пијеш кафу,е.

• Дејс!

Мож да има контра ефекат. Попијем дуплу кафу и легнем да спавам! На мене то не делује!

• Remac

more garant!

• M

Ne vjerujem, teško, ne ne, to nije moguće. Čuš, da sereš kroz usta, svašta...

• PrvaDama

Na meni nikada nije imala.

• Billy Sharp

Na meni nikada nije imala.

+1

• Remac

ja čuo da kafa ima razbuđujuće dejstvo prvih 10-15-20 minuta kada se popije a poslije ima kontra efekat, valjda zbog ostalih sastojaka kafe, ša znam, sestra mi to nešto napričala, ja sam to malo skonto.

• Billy Sharp

Zavisi kakvu kafu piješ, ja pijem iz šolje za čaj, stavim tri pune kašike kafe kad zakuvam...nema šanse da zaspiš....

• StrajaKg

Је л' може кафа да има контра ефекат?

Može.

• Дејс!

Billy Sharp
    Zavisi kakvu kafu piješ, ja pijem iz šolje za čaj, stavim tri pune kašike kafe kad zakuvam...nema šanse da zaspiš....

Исто па спавам ко бела лала... И од енергетских пића исти курац.

Ал добро то ми овај факс пореметио све, мож се деси некад да не спавам преко 48 сати, па онда спавам 14-16 па тако у круг! Јебем ти Архитектуру!

• Сантјаго Коровјов

Ја једем кафу супеном кашиком. А цео живот ценим да је лаж да кафа има утицај на буђење и да је све то неки плацебо ефекат. Сад сам убеђен у то.

• Billy Sharp

Možda na tebe kofein više ne deluje, Reme, lolo :)

• Vita

Јебем ти Архитектуру!

Која, Дејше? Београдска?