Prijava

Dotična osoba vam traži da je u određeno vreme probudite a vi vrlo dobro znate da ima čvrst san i da ju je teško probuditi i da ćete se posle maratonskog buđenja od pola sata i vi razbuditi i nećete moći da zaspite. Koje mere buđenja biste sproveli ili sprovodite da se ta osoba probudi u roku od par minuta a vi otišli u krevet da nastavite bezbrižno da spavate?

Sipaš joj ledenu hladnu vodu u uvo. Garant se budi. Ili zapališ biciklice :)

Чаша хладне воде, и просипање по лицу, по неколико капи. Ако не упали, искиповати комплет чашу. Пали гарантовано, само што ће нервоза због таквог начина буђења бити огромна.

Šamaranje mokrom hladnom rukom.

Povučeš ga/je za palac noge, instant budjenje.

I ja ulazim na svaku temu, pas me jebo.

Пали гарантовано, само што ће нервоза због таквог начина буђења бити огромна.

Jest pa posle nećeš moći lepo i bezbrižno da spavaš, od njegove/njene nervoze. :)

Bas tako bili, treba da mislim kako ce vucica da budi svekrvu, budiboksnama. Strpaj u sanduk i nemoj ni da budis.

То ти је сигуран начин. :)

HAHAHA, SKINULI TI FELNE SA FELICIJE! Meni upalilo.

Hahaha, pade mi napamet ovo: STIGAO JE POZIV ZA VOJSKU ZA TVOG SINA
Mislim da bi iste sekunde skočila. :)

Masiraš mu kitu dok ne dobije erekciju i počne da se meškolji, a onda tiho kažeš "Zove te mama na kafu", ako je muško. Ako je žensko, spustiš ruku između nogu i kažeš "Mogu li da svršim unutra, nemam kondom?"

Ček, dal ti meni čitaš misli ili ja tebi? Baš moja defka za Mizantrophy će bitii o tom spavanju i buđenju.

Uzmi olovku i pisi:

Uzeti jedan FUDBAL (loptu) i sve je fudbalom terati....dju dju dju dju dju...i vikati uglas OPA PIKE OPA PIKE OPA PIKE OPA PIKE!!!! tu osobu

Ta osoba u stvari neće da se probudi, već tebi ostavlja sav trud. Ne budi govedo. Neka zakasni par puta na posao, ili gde već, pa kad dođe pred otkaz ili upadne u probleme, ima da skače ko zec kad muva proleti. Mrzim takve ljude.

Ја се обично дерем кад треба да будим кеву јер има чврст сан. Причам неке глупости што гласније и одврнем музику. Не смем да радим срања, најебаћу. злоло