Dota 2

1. ja sam ssmajser, pikam jednom u 3 dana fazon, možda me i navatate

2. Давиде тебе сам нашао, Ремац за тебе исто избацује милион резултата. И Шмајсера сам нашао.

3. Јавите кадоћете диграте, само треба да пређем на гејмерски комп са овог пословног лаптопа и воалаа. Пишај бре по сиротињи

4. btw, juce smo kuki i ja igrali sa nekim likom koji je pro, kuracpalac. ima boju na cetu i sve to

http://dotabuff.com/matches/474624466 ovaj brislbek, Bzzisperfect. ja blago receno, fejlovao sa licom, ali boze moj, oni su stvarno odigrali doktorski.

i ja sam napravio frst blad. upravo protiv bristla; JEBI PRO IGRACOA

5. dodajte me - beerandaren mi je stim juzer a za dotu bloodinmypiss AKO SMETE

6. Dupeltura ili Noyih. pa vi vidite i odadajte.

7. Šta kaže ima "remac"-a tona?
    Moj nalog je sa slikom iz arene gdje se vidi trobojka i mislim da mi je država "Bosna i Hercegovina", eto sada je lakše da se nađe.

8. скоусер јеси ти голф 2?

9. е јебем ти руски

10. овај лода ме иначе много нервира

11. e loda jeste i meni malo iritantan ali ne znam zašto, inače je vrlo... aj da kažem skroman i stidljiv lik lololo

12. na engleskom je, samo se održava u kijevu pa su morali ovaj mali introduction na ruskom

13. нави баново профета јер их је усро на финалу 2013.

14. mada svakako kida i na timberu, tako da moraju da izaberu najmanje zlo lolo

15. pa nije samo zbog toga, buldog igra profeta u tipa 75% partija, prophet ban is a must :D

16. au uzeli timbera, ahahaha

17. па то, ал су се зајебали на оном финалу :) а лода ми се мало превише ложи да је неко јаје

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.