U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
wisp tony cent skywrath puck za fnatik
ench lion tide templar lycan za navi
Na'vi - lanaja, likan, ench, lion, levijatan
Fnatic - kenta, puck, wisp, tini, skywrath
trenutno 5-1 za fnatic (već ubili lanaju 2 puta)
EDIT: 6-1
vazda li nam se postovi poklope lololo
lololo brate kako, nije da imaju nesto da joj instant sjebu refrakciju, jedino eto wisp sa onim spiritima
dobija navi lagano
pa jbg 3 man gank sa stunerom ne moš izdražti sa refrakcijom na startu kad imaš 3-4 charge
Jel ovo dendi ili neko igra na njegovom profilu? lolo
0-5 dendi... gg wp
jebiga nema navi neke heroje koji se mogu rotirati na mid sa tp da mu pomognu, dok se ovaj dogega iz sume a lion sam tesko
kolko je ovo bio dobar fajt
ma bježi praktično ih farmuju kao kripove. 22-7... kad ti ubijaju likana koji je prinuđen da koristi ulti samo za escape znaš da nešto nije uredu
gg evo kucaše navi.
Ultra killl beyond godlike tiny.
kaže ayesee u jednom trenutku "tiny hits for about 420 damage right now", a dolazi lik na chatu "420 highest damage"
lololo
xboct garant igra likana, logicno mi da je papi na ench
a taj mentol od xbocta sto me drka, on im je tu najslabija karika, secam se kad sam se kladio na njih nesto ovaj stalno nesto sam ide zalece se i gine
jebiga, navi eksperimentise u poslednje vreme sa pickovima, ne ide im u ovom patchu
jel igra onaj excalibur ili se era vrnuo?
http://dotabuff.com/matches/731390439
neće era skoro, rekoše da propušta ti4
i ne budi njubara, napiši lepo srpski HVOST :D
prva dva bana meepo i tinker hahaha
koliko vidim bas su ih prepickovali, fnatic
pa dobri su banovi u suštini, za sad je xcalibur samo meepa tajnija i tinkera i igrao, još uvek je diskutabilno da li i koliko dobro igra s ostalima. misterija potpuna :D