Dota 2

1. wisp tony cent skywrath puck za fnatik

ench lion tide templar lycan za navi

2. Na'vi - lanaja, likan, ench, lion, levijatan
    Fnatic - kenta, puck, wisp, tini, skywrath

trenutno 5-1 za fnatic (već ubili lanaju 2 puta)

EDIT: 6-1

3. vazda li nam se postovi poklope lololo

4. lololo brate kako, nije da imaju nesto da joj instant sjebu refrakciju, jedino eto wisp sa onim spiritima

5. lololo brate kako, nije da imaju nesto da joj instant sjebu refrakciju, jedino eto wisp sa onim spiritima

pa jbg 3 man gank sa stunerom ne moš izdražti sa refrakcijom na startu kad imaš 3-4 charge

6. Jel ovo dendi ili neko igra na njegovom profilu? lolo

7. jebiga nema navi neke heroje koji se mogu rotirati na mid sa tp da mu pomognu, dok se ovaj dogega iz sume a lion sam tesko

8. kolko je ovo bio dobar fajt

9. ma bježi praktično ih farmuju kao kripove. 22-7... kad ti ubijaju likana koji je prinuđen da koristi ulti samo za escape znaš da nešto nije uredu

10. gg evo kucaše navi.
    Ultra killl beyond godlike tiny.

11. kaže ayesee u jednom trenutku "tiny hits for about 420 damage right now", a dolazi lik na chatu "420 highest damage"

lololo

12. xboct garant igra likana, logicno mi da je papi na ench
    a taj mentol od xbocta sto me drka, on im je tu najslabija karika, secam se kad sam se kladio na njih nesto ovaj stalno nesto sam ide zalece se i gine
    jebiga, navi eksperimentise u poslednje vreme sa pickovima, ne ide im u ovom patchu

13. jel igra onaj excalibur ili se era vrnuo?

14. neće era skoro, rekoše da propušta ti4

15. i ne budi njubara, napiši lepo srpski HVOST :D

16. prva dva bana meepo i tinker hahaha
    koliko vidim bas su ih prepickovali, fnatic

17. pa dobri su banovi u suštini, za sad je xcalibur samo meepa tajnija i tinkera i igrao, još uvek je diskutabilno da li i koliko dobro igra s ostalima. misterija potpuna :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.