auuuu...da preformulisem ja onda svoju izjavu:))) sve pada u vodu pred sisama...:)))vidite da ne znam sta su dobre ribe, samo se Insolent slozila:) Ne valja nam to, Inso, imamo isti ukus:))))
nego mi cemo ovu desnu da delimo, a neka Dzimi uzme, ako se slaze, ovu levu, njemu ne trebaju velike sise, suvise je normalan decko da bi bio stvaran.:))))
bravo, dzimi!!!!!!!!!!!!! E, to sam htela da cujem. Znaci kad su dobre ribe sve im je oprosteno:)))) Vidis kako sve pada pred lepotom. :)
pre nego sto sam procitala tvoj odgovor potrazila sam fotku sa dve ,,dobre ribe,, , mada nisam lezbejka pa ne znam jesu li stvarno dobre:)))))
Ja ih, bogme, ne bih izbacila iz kreveta :-)
Нису. Имају мале сисе :п
''Znaci kad su dobre ribe sve im je oprosteno:)))) Vidis kako sve pada pred lepotom. :)''
Хм... Онда по тој логици већину девојака треба да наложи кад види два лепа и беспрекорно грађена мушкарца како се љубе. Х-)
Jeste, Džimi, tako je! A i ako devojka nema velike sise, ne mož' da bude riba, pa da jebe ježa u leđa :D
Оно што девојку чини добром рибом је оно што има у глави, а не у сисама. ;)
Tako je!!! Upravo sam to htela da kažem! Samo malo u ironično zavijenoj formi ;)
auuuu...da preformulisem ja onda svoju izjavu:))) sve pada u vodu pred sisama...:)))vidite da ne znam sta su dobre ribe, samo se Insolent slozila:) Ne valja nam to, Inso, imamo isti ukus:))))
Elenna, ja uzimam ovu desno! Može? Na kraju krajeva, dogovorićemo se :-)
E, jebi ga sad, da prostis, i meni ta zapala za oko:)))))Rekoh ti da cemo se pobiti:)))
''sve pada u vodu pred sisama...:)))''
Ма, може свака зиљава шипарица да има сисурду, али не може да има памет и да буде женствена. Није довољно имати сису. Треба умети носити је.
Ništa onda, na smenu - i nas dve site, i žene na broju :-)
nego mi cemo ovu desnu da delimo, a neka Dzimi uzme, ako se slaze, ovu levu, njemu ne trebaju velike sise, suvise je normalan decko da bi bio stvaran.:))))
Hahahaha, Insolent, fufo jedna mala
eto, ti govoris a ja pisem:)))))))))))) neverovatno:))))))
Кад мушкарац девојци меси сисе (или оно што би ту требало да стоји) тешко да размишља о њеном коефицијенту интелигенције.
Hahahahahaha, Artemida, baš me nasmeja sad :)
Са задовољством :)
Сисе су обележје жене:)