Prijava

Тема искључиво за спику након неке дуге везе или добијене корпе. Шта радити после тога, да ли наћи одмах неку нову или туговати? Да ли вас је преварила девојчица и шта би сте урадили да јесте? Како издржавати везу на даљину и сличне проблеме током везе. Такође и тема за дискусију о подвизима у најранијом младости. Напољу је дан, а ја ти скидам мрак и слично.
Дакле, све у везама.
Изволите.

Spasila me jedna cura bedaka kacam bio sjeban ubrzo posle raskida dvogodišnje veze, ja se zatresko na keca u nju, bili smo zajedno oko 4, 4,5 meseci, dobio korpu i još jednom slomljeno srce. Das Ende. Sacam frilenser, boli me kurac.

Ne tugovati posle raskida. Zavisi sve kako ti odgovara u datom trenutku. Ja sam za to da posle duge veze nikako ne treba uleteti opet u ozbiljnu vezu, vec da treba sebi dati malo slobode, vise izlaziti, zezati se, veze na kratko... mislim, sve u granicama normale, da se razumemo. I onda kao i uvek kad se najmanje nadas, pojavi se neko ko ce da te ubedi da ti opet treba veza.
A sto se tice veze na daljinu, nisam nikako za to. Ne bih mogla tako da funkcionisem i ne bih se upustala u takve veze. Iz prostog razloga jer kada sam u vezi volim da sto vise vremena porovdim sa tom osobom.

Такве су. Jagodinka Simonović.
Био другар мој са девојком две и по године, волели се, прве љубави и то и након годину и нешто дана она почне да га вара са његовим другом. Нису били најортаци, ал оно, познавали се на ћао ћао и то. И фазон он провалио да га вара, а варала га неких месечак дана и одјебе он њу, а зонфић је што се она њему правдала да није спавала са њим и све то. И девојка кретен му пошаље поруку типа волим те, ајде да се помиримо. недостајеш, правила сам срања и то. Он њој каже као ајде одјеби, да ми пренесеш неку болешчину. И девојка колико је глупа каже: ''Јеси ту луд, ја сам му била прва, био је невин, какву болешчину''. А пре тога се правдала да није имала ништа сем шетања и тих фори.
Умиривали смо га једно пола године ако не и више.

Nije te blam od teme koju si otvorio? Ne?

Спавалице, слажем се са тобом. Не треба улазити и залетати се у неку другу везу после дуго, ништа горе. Већ што ти кажеш, да што више уживаш у слободи и максимално се опустиш.
А што се тиче везе на даљину. Може да успе, само што је потребно поверење, искреност и поштовање. Ништа више. Знам из искуства, имао сам тако нешто и да могу да бирам, опет би све исто урадио. Вреди борити се за нешто што волиш.

Што би ме био блам? Шта је спорно у теми мајке ти?

Вреди борити се за нешто што волиш.

Odakle je ovo? Vill & Grace? Neki transparent sa Parade Ponosa?

'Posle duge veze sve su druge obmane.'
Zeljko Samardzic

Sporno nije nista. Samo budi pitanje da li u tebi dominiraju zenski hormoni i u kojoj meri. Idi covece napij se i ispovracaj. Nemoj da patetises. Budi musko.

http://www.youtube.com/watch?v=h1H98GIcvbw

А види га. Грота, ајде бежи, немој да мрачиш. И не требају ти овакви коментари. Пиши ти лепо горе за шта је тема, ако хоћеш пиши о теми, ако нећеш, иди гледај Слагалицу сад, почиње за петнаестак минута.

evo u sta se forum pretvorio.
sticko aplauz!

Nije više tolika frka da priznaš da imaš višak ženskih hormona. Što da ne?
Nećemo te diskriminisati ili tako nešto. Ti reci samo i mi ćemo da zaobiđemo ovu temu da ti i tebi slični imate svoj kutak gde možete da diskutujete o svojim problemima

Био другар мој са девојком две и по године, волели се, прве љубави и то и након годину и нешто дана она почне да га вара са његовим другом. Нису били најортаци, ал оно, познавали се на ћао ћао и то.

Znači tvrdim, ali tvrdim da devojke mogu biti toliki skotovi kakvi muškarci ne mogu da budu ni kad su mrtvi pijani. Nekim devojkama tolko fali morala i nekog etičkog ponašanja i može da priča ko šta hoće i da ima muškaraca i ovakvih i onakvih, al žena što zna da izda to ne zna niko. Pu!

А види га. Грота, ајде бежи, немој да мрачиш. И не требају ти овакви коментари. Пиши ти лепо горе за шта је тема, ако хоћеш пиши о теми, ако нећеш, иди гледај Слагалицу сад, почиње за петнаестак минута.

http://www.youtube.com/watch?v=wQoVegqcUo0&feature=player_embedded

DeadKenny

evo u sta se forum pretvorio.
sticko aplauz!

+3857192

Imaš temu: http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam Ta tema je dovoljno ziljava.

Знао сам да ће доћи неко и да хејтује, ал ок.
Овако. Седим са девојком кући, са којом сам две године, блејимо на нету и оно, дунуло нам да направимо неку тему, као ајде нешто на овакву фору, ја реко ајде и то је то. Чисто да видимо шта други људи мисле о стварима које су свакодневница. И сад се нађе неки ђансер да ми каже да сам ја фегет и слично.
Па друже, свако ко ме познаје и има проблема неких у вези, пита мене. Немој ми те женске хормоне и слично, труло је мајке ми. Ево, девојчица моја се покида од смеха шта пишеш, зићпо.

Tema je ko stvorena za jebanje
JA JEBEM
Bušido cenim da je vil i grejs

Ne znam ja ništa o ovome, ja sam bio nevin pre braka.