jasno zakljucujemo da je u pitanju stariji muskarac, sezdesetih godina, krajisnik u dobroj kondiciji. od miloste zvacemo ga deda.
e sad, s druge strane, nasem sajtu uvjek tepamo sa "Vuka", i osim ako ja nisam pogrijesio akcente, pa Vuka ustvari zavrsava kratkouzlaznim akcentom na "a", a ne dugosilaznim, onda je jasno da je Vuka zenskog roda.
dakle deda je Vuka - deda nosi zensko ime- je li deda šimejl?
Isto ko i Žare i Goci. Goci je muško, a više liči na ženski nadimak od Gordana na primer. A svi znamo da Goci legenda ne mož bit šimejl, padaga jebeš. Iz čega izvlačimo zaključak da ni Deda nije šimejl. Ko što si reko
Kalashnikov
Isto ko i Žare i Goci. Goci je muško, a više liči na ženski nadimak od Gordana na primer. A svi znamo da Goci legenda ne mož bit šimejl, padaga jebeš. Iz čega izvlačimo zaključak da ni Deda nije šimejl. Ko što si reko
moze biti, moze biti....
Роки Билбао™
Deda je peder.
znaci furundzija? pa voli da ga zovu zenskim imenom jer se tako vise uzivi u ulogu?
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ovo pitanje mi pade na pamet prije minut.
dakle, gledajuci ovu sliku koja predstavlja logo milog nam sajta
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50272_18691328060_6652130_n.jpg
jasno zakljucujemo da je u pitanju stariji muskarac, sezdesetih godina, krajisnik u dobroj kondiciji. od miloste zvacemo ga deda.
e sad, s druge strane, nasem sajtu uvjek tepamo sa "Vuka", i osim ako ja nisam pogrijesio akcente, pa Vuka ustvari zavrsava kratkouzlaznim akcentom na "a", a ne dugosilaznim, onda je jasno da je Vuka zenskog roda.
dakle deda je Vuka - deda nosi zensko ime- je li deda šimejl?
НИЈЕ !
Ne znam, al' se ocigledno drogira. Vidi mu oci.
keni, čiji si ti dupli?!?!??!?
Ne znam, al' se ocigledno drogira. Vidi mu oci.
'naci simejl droger?! auuu jebeno!
Има тема и за ово, већ је ријешено, Вукајлија је мушко
ali zasto onda Vuka, smare?
zasto kazemo vuka se ubagovala, vuka je propala, vuka je pobjeljela, i tako to...?
Вукајлија је Фрања Јосиф....
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/03/1803n/f-Franz.jpg
Зато што нам је лакше, навикли смо тако, исто као МАЛБОРО, СТИРОПОЛ, СКАЛПЕР итд... Бар ја тако мислим, навика
nikada nijesam rekao Vuka, defka, i sl. osim evo sad. Vukajlija, Definicija, ostalo je degute
Deda je peder.
Вукајлија је Фрања Јосиф....
lolo gle stvarno
moze biti, moze biti....
Deda je peder.
znaci furundzija? pa voli da ga zovu zenskim imenom jer se tako vise uzivi u ulogu?