Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pored editovanih (ostavio sam komentare u jecinim postovima) postoji određeni broj onih članova koji su neaktivni, ali nedovoljno dugo u stanju mirovanja (registrovani u bližoj prošlosti, manje od mesec dana) koji i dalje nisu za ukidanje, ali imaju tendenciju ka tome...
SVE U SVEMU, JECO, VELIKU SI STVAR ODRADIO, SVAKA ČAST, MORA DA SI SE OPASNO SMORIO :)
После 3 ноћи неспавања, једне ноћи од те 3 пијанчења и не свега што се не сећам и/или не желим да се сетим, дођем овде да видим попис становништва СРЈ из 1991. Јецо... шта ми то радиш... јеби магаре док је у блату шта да ти кажем друго... Видим да је колега Сурови узо ствар у своје руке и дође ми да му дигнем споменик од бронзе и да га, што би онај мајстор реко, живог лијем - мртвог нећу.
Свака час' обојици на овом труду. Одо да уватим 2-3 сата сна јер не знам шта пишем бише. Ако сам негога својим постом увредио или тако нешто извињавам се унапред јербо нисам имао ту намеру - спааааааваааа ми сеееее!!!!
pretvori mi letovanje u golgotu :) sa sve zakucanim ekserima na nekom drvenom dildou nabijen na čmar, vrištim od bola. takođe prisutan je i ogorčeni smeh kojim pokušavam da pronađem tvoju bolesnu ambiciju koja te tera da nam ovo radiš :)
znaš, mi ne dobijamo pare za ovo :D:D:D:D
ali, kao svaki uzoran građanin, poješću ovo govno koje bacaš pred moje noge, i zasukaću rukave i nastaviti sa poslom...
sam sam kriv kad sam rekao da ovo treba da se radi :)
šalu na stranu, dobar će ovo popis da ispadne na kraju...
Surovi,sad vidim da si u pravu što si Tihog predložio za moderatora.Ovo još niko od nas nije radio ovako.
Svaka čast JTU! :-)
E manite se ćorava posla. Zašto vam toliko smetaju "prazni" profili?
Ja imam ideju uopste za sve profile:
Mozemo da idemo po principu MSN-a da u opciji autori budu samo oni clanovi koji su trenutno aktivni tj. koji su prijavljeni i da se obavestava u vidu prozorcica koji nestaje kad je neki clan odjavljen ili prijavljen i ukucava se na listu autora.A inace da se ostavi opcija za pretragu autora ukoliko nekog trzimo ko nas zanima.I tako ce da nas boli briga za mrtve profile i niko ih nece videti,a isto na taj nacin mozemo kontrolisati i otkriti skrivene hejtere i uljeze,kao i one koji imaju vise profila kako bi sebi povecavali popularnost.
uuuu al' ste ga dali! :))
ajoj kako komplikujete, hajde stvarno da se okanemo ćorava posla, jtu i ja ima da izguramo popis do kraja čisto da postoji taj spisak na forumu (koji se inače uvećava iz dana u dan, al nebitno neću da mračim:)))
ne vidim šta fali da se pogledaju autori po poslednjoj aktivnosti i tu se lepo vidi ko je pre sekund ili pre minut, taj je tu... ali verovatno će biti i lampica u nekoj relativno srednje dalekoj budućnosti...
jtu ima ceo život da radi na apdejtovanju mrtvih profila HAHAHAHAHAHA zatvorićemo ga u tu posebnu sobicu vukajlije i zaključati ga unutra. i baciti ključ. u wc šolju. i povući vodu. BUAHAHAHAHAHAHHA
Samo napred, Tihi!
Ja ovo ne bi pa da mi plate
vi mislite da je njemu teško? ja bre svaku tu moram da gledam a on baci samo one koje imaju nula iz "autora". džabolebaroš! ja svaku pojedinačno otvaram i jebem sebi majku ceo dan danas :))) a još više čupam kosu znajući da jedno 20-30 novih takvihn koji samo dođu i odu dođu ovde svaki dan... lepo reče kaizen da se okanemo ćorava posla... al šta da se radi, aj ovo do kraja da izguramo da ne ostavljamo na pola :D:D:D
šalim se ja samo, mnogo mi je ovo... iz prostog razloga što sam na onom malom eeepc laptopu ssve ovo vreme i na onom mouse padu nemam miša i mučim se mnmogo :D:D
aj sutra ću ove...
au jelena koji si ti dusmanin... :)
Tihi, izvini ali postaje dosadno... Ne znam odakle nalaziš inspiraciju, kada nijedan od tih naloga još nije obrisan(niti će)...
Zaključavam temu, a ti ako misliš da grešim i da ima smisla obrisati sve ove profile otvori novu temu za argumentovanu diskusiju o tome.