Домаће пиво

  1. Овако, не занимају ме животиње, маркети, индустрије пива, него ме интересује да ли је неко пробао да направи своје пиво, и ако јесте, колико је правио, колико му је времена требало, како је правио, и да ли би поделио рецепт са нама. Нешто сам докон па контам да бих узео да се зајебавам. ДА тражим само рецепт, гуглао бих, али ме интересује и ваше мишљење о томе. У суштини, вреди ли курцу зајебавати се. Ајд' да чујем вас пивопије.

    СПЕМ СТОП!

  2. jednom sam probao ortakinja pravila za odbranu magistrature mislim...

    navataj nekog sa poljoprivrednog ako studira,moj savet,ako nesto bas zagusti oko literature i slicnih stvari posalji pp pa cu ti nesto iscupati....

  3. И како је испало то пиво што је ортакиња правила? :)

  4. nema "gaza" ni malo, nekako je bzvz bilo jel to treba da se kuva,a ona je nesto spremala na brzinu nije bila poenta ukus nego deo procesa...mogu ti se raspitati za koji dan ako hoces nesto ozbiljno pa da ti pokusam iscupati neki kontakt ili stivo...

  5. У Нишу сам стално ишао у пивницу Лавица, газда је правио своје пиво. Искрено, на првих пар гутљаја је било одвратно, скроз другачије од ових индустријских пива које пијемо..али после пар кригли се навикнеш, чак буде и добро.

    Иначе, знам лика који је био на размени студената у Норвешкој или где већ, пошто им је пиво било папрено скупо они правили сами, каже да није лоше. Питаћу га баш за рецептуру па ћу поставити овде.

  6. nemoj da spremas u gajbi dismr za medalju :)

  7. :) Мораћу макар једном да пробам да направим. :)
    Ево једног сајта са детаљним описом процеса, па ако хоћете да правите ево вам:
    http://www.howtobrew.com/intro.html

  8. U Kg-u pivnica Gnezdo špijuna ima opako domaće pivo.
    Nisam pokušavao da pravim, al dao si mi ideju. :D
    Raspitaj se i kod tehnologa, znam da ima i onih koji se bakću sa pivima.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.