Зашто мешамо А и Е?
  • Стеван

Извалио сам да ми је убедљиво најчешћа грешка у куцању ово из наслова. Прво сам мислио да је до мене, али виђам то често и код других људи. Нпр. уместо пегла напишу пагла или уместо пајдо напишу пејдо. Та два слова јесу близу на тастатури, али нису суседна. Много ређе помешам О и И или И и У, а очекивао бих да је то чешћи случај.

Надам се да је још неко ово приметио и да ме нећете прогластити прсотином. Озбиљан сам, занима ме ово, али сам спреман и за квалитетну спрдачину. Изволите.

• Скелетор

ne znam za to,ali ja GUTAM SLOV i to me nervira jebneo i mešam raspored sloav u reči

• СМарко

Ја бих те прогласио прсотином јер се тренутно крстим зато што везе немам о чему причаш.
    Мени се деси да додајем Ж на крајевима ријечи кад куцам на чат па оћу ентер или Џ понекад додам, а то А и Е јок, никад

• Električar 

или уместо пајдо напишу пејдо

Dešavalo se i meni, kad je lošija roba lolo

Pa verovatno tu ima nešto, ako brzo kucaš a ne gledaš u tastaturu ili ti prsti jednostavno beže gde ne treba.

• Скелетор

ja sad mesto pajdo pišem pujdo,jebo me on...

• Стеван

Па слаб сам гејмер, нисам баш много играо. Јеботе, био сам убеђен да ће се јавити неко ко је приметио ово.

• Сантјаго Коровјов

Смарко аветињо једна, одговори ми на јебено питање на оној теми.

Иначе, никад нисам мешао а и е.