Видела сам данас негде на сајту неку критику упућену Војводи, како је луд зато што, уместо да се посвети породици, он се замлаћује патриотским и етичким (не етничким) питањима. Ова логика ми није сасвим јасна. По чему је породица важнија од било које друге друштвене творевине? Зашто заузима тако високо место на листи људских вренодсти, у крајњим консеквенцама се поставља издан свега? Немојте само да пишете како ви то лично доживљавате и како бисте јели срца мале румунске деце за спасење ваших ближњих, да не повраћамо. Аргументујте своје мисли мало, за промену. Ај да видимо.

Јер те док си још несамостално дерле кљука храном а не говнима која би вероватно јео да они нису ту. Јер захваљујући њима не живиш испод моста и умреш у тридесетој од гангрене која ти је захватила раскрвављену заноктицу итд. У преводу, људи који су те одгаили и подигли те у не баш потпуног имбецила свакако заслужују поштовање.
- l
kontam kad budeš izrodila sopstvenu dečurliju, skontaćeš.
inače, porodica je osnovna ćelijska jedinica građe svakog društva. da nema porodice, ne bi bilo ni države. eto. jel sad jasnije? može lock.

Porodica je vrlo važna. Krv nije voda. Ima ona, ‚"ko će kome ako neće svoj svome" Misli se na "smjestiti, napakostiti", ali isto tako, ko će ti pomoći, ako neće tvoj rođeni. Da bi se ličnost normalno razvila bilo bi poželjno da živi u stabilnoj, složnoj porodičnoj zajednici. Kad te svi prijatelji odjebu, tu su ti uvijek roditelji, braća, sestre da ti pomognu. Osim ako nisu neki sociopate svi do jednog.
- lНишта Лемаја ниси објаснила, само си цитирала прву лекцију из социологије за средњу школу а види се да си се школовала у комуњарско време. Идемо даље.
jao izvini nisam te prepoznala, teletabis generacijo. kapiram da vama mora sve da se objašnjava da bude i edukativno i zabavno, al jebiga, ja sam svu svoju kreativnost u objašnjavanju očiglednih stvari potrošila pišući scenario za nodija i tomasa i drugare.