Prijava

Овако, пошто има до сад 48 пријављених биће подељени у 8 група од по 6 људи. Свако са сваким ће одиграти по једну партију и првопласирана 2 ће се квалификовати међу 16 најбољих.

http://i40.tinypic.com/mw9q37.jpg

Кликни VIEW IMAGE да видиш увећано. То су групе. Договарајте се међусобно кад ћете играти само ми шаљите принтскринове резултата на ПВТ да уписујем резултате и бројим појене.

Поента је да свако са сваким одигра. Значи свако 5 мечева. Ако неко одустане или не жели да се такмичи сви преостали такмичари добијају победу службеним резултатом. У једној групи има 5 такмичара јер је Били Шарп одусто.

Остатак људи који нису оставили своје линкове до фејзбука могу то урадити до сутра, кад ће почети турнир. Ако се не појаве јбга, ја не могу више да јурим људе. Иначе, није пожељно да се добијају победе ако се неко не појави у договорено време, дајте му шансу ипак је ово спрдање, па закажите други дан. Онај који испали два пута, он већ није фер и онда победа иде противнику.

Обавезно је имати међу пријатељима људе који су ти у групи и требало би да се мешусобно нахватају. Остатак није толико битан, кад крене нокаут фаза опет додаваћете се постепено ако већ нисте.

Уживајте :)

Нисам Стефи Костић, ал рејално ко да сам за лигу шампиона радио плакату лоло :)

поглеј пост изнад