![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pitam se da li isto važi i za mačke...ili besne golubove na primer...
Ja imam drugaricu koja se užasava golubova. A živi u NS-u. Kroz centar, preko leta, ne sme da prođe. A novosadski golub je za'ebana živuljka.
Ne znam koliko je to relevantno za temu, al' ajd'.
Nema više teme, odgovorili smo čoveku šta je trebalo, sad se izgleda malo sprdamo dok ne zaključate ili je ne preimenujete u nešto tipa: Šta vas je napalo od domaćih životinja, zašto i kako ste se odbranili?
Unapred bih zamolio Lullaby da ne učestvuje na temi. Ko zna, zna, ko ne zna - bolje da ne zna.
Lully je ugrizla psa?
Njena (loša) iskustva sa životinjama su izuzetno brojna. I nikada se nisu završila dobro. Po životinje.
mene psi lutalice davno, davno, još sam bio u osnovnoj. ćerao me cijeli čopor i izujedali jednu nogu. drugu sam odbranio. a ujeo me i puh jednom.
Mene je ujela jedna kučka, nikad nisam dobio odštetu... kažu - što si pružao ruku...
Ја сам једном у магновењу у раним јутарњим сатима јурио миша великим ножем. Како легнем да спавам, јебени пацовчић почне да шушка. После шест сати окренуте собе у студењаку наопачке успевам да га сабијем у ћошак и гледамо се очи у очи. Волео сам га, али сам морао да га убијем. Нисам га убио. Јебено је немогуће убити миша ножем. Сад ми је драго што га нисам убио. Не бих то могао поднети ујутру.
Ово се претворило у тему "Ваша трауматска искуства са животињама"....
Може лок...:)
Zajebi tu jednokratnu odštetu, od penzije se živi!
Još si u ranoj mladosti, ima duživaš ceo život.
Руку ћем да звекнем некако, кад ме виде одма има да кажу да сам шено, само још захтев да поднесем и Бог да ме види...лоло
Ја, видиш, нисам имао појма да можеш да тужиш општину ако те нападне рендом пас на улици. Има један пас ту изнад зграде, стално лаје на мене, пар пута кренуо да трчи kа мени, ал' сам му научио цаку -- кад он крене да трчи, кренем и ја да трчим ка њему и усере се. Оптрилике фазон као чикн сцена из Лест екшн хироу.
Ако ми прифале паре неки пут, пустићу га да ме мало апи.
"Gospođo Trivan, ja sam odgajivač velikih rasnih pasa i koga kuče namiriše da ga ujede, znate, teško njemu." - Velimir Ilic
Tesko tebi.
Hahaha imam u glavi sliku Dzimija kako se zatrcava na psa u punom trku... Kocenje.
Није то ништа. Први пут (пре него што сам му провалио цаку) сам бежао од њега и био принуђен да се ухватим за неку грану од дрвета, па сам тако висио неколико секунди, нека жена с дететом ми се смејала. Ваљда нико из околних зграда није снимио тај призор, било би атракција на ЈутЈубу.
Ахаха, ја не могу да те замислим тако Џимбо. :) Јеботе, јесу стварно код тебе тако агресивни пси или те само не воле? :)
Ма јок. Само тај један, ни наш Меда из зграде га не готиви.
С осталима се поштујемо.
ХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА оно морам да прочитам ноћас прије спавања опет :Д
Džimija našao pas u gradu.
селенијум рекла за гамбија да је псето, пукните је банчугом углаву!!21
UA SELENIJUM!!!!