Vukajlija Ol Star fudbal

1. Нинка, имаш после још септембар, октобар, октобар 2.... х)

Ко долази све у недељу? Ја неверуем да је већ петак, брзо прошла недеља у курац.

2. Ako ne idem u nedelju da radim na vikendicu, dolazim.

3. Ja dolazim sto posto. Dolazi i Ela al ona ne igra fudbal.
    Dolazi Agilni i Zoki Munja. Dolazi Gusti, Buksnetina....ko još dolazi?

4. E da Hugočavez reče da će doći takođe. Fejs ja mislim isto i Reme.

Davide, Marveljus, Bebop, Šanzame, Enemi, Davide, bvdlga, Turgenjev šta je sa vama?
    Korle, neamnadimak....vi?

5. Reme teško da će moći ovaj vikend.

6. Ko god da dođe, ODLVALIĆEMO VAS I ISTAMBURATI! Hugočavez ako igra kao što sam čuo može da ide po vodu ;)

7. Ako Hugo igra za nas, odma' da vam izjavim saučešće.

8. Ne boj se Reme, imamo taktiku već spremnu. A i vežbao se šut u Milovlu

9. Brinem se za vas. Šteta što neću prisustvovati tom zločinu protiv čovečnosti u nedelju.

10. офкорс да долазим само да ми јавите у колко сати. јел у шес ко прошли пута?

11. Imamo taktiku i ako izgubimo. Snimka neće biti, a šta je bilo tamo, nemamo pojma.

Nego, ima li tog roštilja ili jok?

12. ко о чему густи сокич о `рани лолол

13. Ho ho ho. Neće Gusti jesti, ne boj se. Jer, onda bi bilo mnogo gladnih. Nego, zbog para da znam koliko da nosim. A pričam kao da imam hiljade eura...

14. Trebalo bi da dođem, recimo nekih 70% da hoću... Mada vam od mene ništa ne zavisi :)

15. Па долазим, зато и питах колико нас има. х)

16. nisam u raspoloženju ovih dana :3

17. E jebem li ga. Bani, popravićemo ti ga mi.

18. A meni se nisi obradovao, Ninka? :P Ajd' dođi i ti, Tračice :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.