Vukajlija Ol Star fudbal

1. gde se kupate? hoću da snajperišem:D

U kupatilu, ko ima, ko nema ide na reku...

2. mislila sam gde će se kupati sutra kad odu na vos?:P

3. Ne znaju, udavice se..

4. Jebite se, da dolazim il ne?

5. Banujte Dejančeta.

6. Bolje se ne vraćaj iz Zrenjanina.

7. Igrao se danas fudbal. Pozz.

8. Kako prca ovaj Jonny...

9. dobro a? agi nie ljubomoran?

10. ekstra. Agi pomalo :-)

Jebiga, zaboravih da sam na Vukajliji.
    Konkretno sam mislio na to što već dva dana zaobilazi temu u širokom luku, a mi ne možemo da se skrpimo i kad prođe, on pusti buvu

11. Оћете да играмо следећи викенд? У недељу у 6 поподне?

12. Sta bi? jel se igra fudbal za vikend? Dje su igraci?

13. http://zaslike.com/files/22b5qy3hmm3d95wxoi0.jpg
    БРАТЕУ, излазите у најбољи фићка у Београду. Обожавам ово место!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.