Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ма која кондиција, то се све на блиц набија, ја ево три дана шепам, и много ми је добро! хД
Дођи Млато обавезно.
Зна ли неко колико коштају и где могу да се набаве мрежице, мсм да би то био много фин детаљ који би могли себи да приуштимо. :Р
Људи, је л' неко провалио којом ногом ја играм? :)
levom
Чуо сам да сте озбиљне везаре.
Ти чуо, а ја видео.
Букснетина™
Ти чуо, а ја видео.
Sad sam sve video lololo :)))
Bilo koja malo bolje opremljenija sportska radnja bi trebala to da ima.
E jebem ga, kad igrate u Bg-u.. Baš bih došao rado, al' daleko, jebem li ga. :(
А сад озбиљно питање:
-Где могу да нађем патике за фудбал број 47-48, евентуално 49 (ако је мањи калуп)?
Мреже су нешто нерелано скупе за тако обичан артикал, купили ми у крају ал не могу се сетим пошто..
а гиље има сигурно у Ђаку, Трефу и тим таким радњама око Кнеза
-Где могу да нађем патике за фудбал број 47-48, евентуално 49 (ако је мањи калуп)?
Haha, moj čovek. Ja na pijaci ili buvljaku uzimam neke adidas fore od 2000, kvalitetne su mater im, nisu škart, a spuste malo cenu jer se proda jedan par 47+ broja u 3 nedelje.
Значи, бувљаче - ето ме! Хвала за информацију..
a-a. :)
Dešnjak sam.
Kad pikate opet? Моžda jednom i uspem da se pojavim.
Šta je, fali levaka, a? Ja sam onda čovek za vas, taman. :D
Igram sa obe. :) Levo krilo. Mada sam više golova dao levom, čini mi se. :)
Čuj fali, ja sam levak par ekselans :)
Hoho, Reme moj kolega. I ja pikam levom nogom i igram levo krilo. Moram jednom da dodjem, majku mu. Da vas pretrčavam iz hobija. :D
Al' mi se čini da mi je dribling bolji desnom. Šut je približno isti sa obe, nešto jači levom, nešto precizniji desnom, čini mi se. :)
Al' mi se čini da mi je dribling bolji desnom. Šut je približno isti sa obe, nešto jači levom, nešto precizniji desnom, čini mi se. :)
Ja sam slab na driblingu, ali mi zato top speed 98/99 kad mi sivo raspoloženje. Desna služi za sitan pas i simetriju, ali zato leva seva kao zver. :)
Mrzi me da čitam celu temu. Gde se igra fudbal? I da li je pravi ili na soniju? :)