Vukajlija Ol Star fudbal

1. Lololo najjace je sto sam stvarno nosio kremu na fudbal jedan.

2. Lololo najjace je sto sam stvarno nosio kremu na fudbal jedan.

I od tad je ne vadiš iz ranca lolololololo

3. Moze DD.

Pa to mi je bio ovaj zadnji fudbal tako da je stvarno nisam izvadio lololo

4. Za Dekija: Na strani iza imaš fin izbor krema pa odluči koja je najbolja da ti kupimo. Fejs je već izabrao Soleu lolololololo

5. фејс није изабро ништа лолол АЛ ДОНОСИ ВАЗЕЉИН ДА ВАМА ПОКЛОНИ! ОПСААААЈЈ!

6. Ja ipak neću doći sutra, imam ispit u ponedeljak... Ninka, izvini, znam da ćeš ti to najteže podneti :) Ali častim vas kad diplomiram :)

7. Ali častim vas kad diplomiram :)

Biće piva za nas i gejfruta za Agija lolololo

8. Ninka, izvini, znam da ćeš ti to najteže podneti

Nije ni Ninka siguran za sutra, nešto ga astma jebe, nagut'o se prašine na Festu. :)

9. A joj... Nemoj da se ugušiš, sve ćemo ostalo lako :)

10. Borim se, borim se. :D

11. Ninka a ko će da ih polomi ako nema tebe...dobro Bebop, ja i Šanzam, ali opet valja kada ih četvoro lomi lololo

12. Vidjeću kakav sutra budem, danas sam nikakav bio sav.

13. Samo se odmori. Bataljuj se vinjaka večeras i sutra k'o nov :)))

14. Ја не долазим сутра, испречио се Бир Фест. :)
    Јеби га ипак је то једном годишње а фуца је једном недељно ;)

15. Sutrasnji fudbal je samo jednom u zivotu, a Bir Fest je i dalje jednom godisnje. Nisi tako razmisljao a?

16. Ne dolazim ni ja,cale radi drugu
    Jedino bajsom da krenem oko 9-10,mozda i stignem

17. Gde zivis sunce ti jebem?

18. Хладно Пиво , Ритам Нереда, Келти...За мене је Бир готов, иживео сам се к'о стока и сад је време да браним ваше полетанске шутеве..ЛОЛО

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.