U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lololo najjace je sto sam stvarno nosio kremu na fudbal jedan.
I od tad je ne vadiš iz ranca lolololololo
Moze DD.
Pa to mi je bio ovaj zadnji fudbal tako da je stvarno nisam izvadio lololo
Za Dekija: Na strani iza imaš fin izbor krema pa odluči koja je najbolja da ti kupimo. Fejs je već izabrao Soleu lolololololo
http://fabulesslyfrugal.com/wp-content/uploads/2011/07/colgate-coupon.jpg
ОЛОЛОЛО
фејс није изабро ништа лолол АЛ ДОНОСИ ВАЗЕЉИН ДА ВАМА ПОКЛОНИ! ОПСААААЈЈ!
Ja ipak neću doći sutra, imam ispit u ponedeljak... Ninka, izvini, znam da ćeš ti to najteže podneti :) Ali častim vas kad diplomiram :)
Biće piva za nas i gejfruta za Agija lolololo
Nije ni Ninka siguran za sutra, nešto ga astma jebe, nagut'o se prašine na Festu. :)
A joj... Nemoj da se ugušiš, sve ćemo ostalo lako :)
Borim se, borim se. :D
Ninka a ko će da ih polomi ako nema tebe...dobro Bebop, ja i Šanzam, ali opet valja kada ih četvoro lomi lololo
Vidjeću kakav sutra budem, danas sam nikakav bio sav.
Samo se odmori. Bataljuj se vinjaka večeras i sutra k'o nov :)))
Ја не долазим сутра, испречио се Бир Фест. :)
Јеби га ипак је то једном годишње а фуца је једном недељно ;)
Sutrasnji fudbal je samo jednom u zivotu, a Bir Fest je i dalje jednom godisnje. Nisi tako razmisljao a?
Ne dolazim ni ja,cale radi drugu
Jedino bajsom da krenem oko 9-10,mozda i stignem
Gde zivis sunce ti jebem?
Хладно Пиво , Ритам Нереда, Келти...За мене је Бир готов, иживео сам се к'о стока и сад је време да браним ваше полетанске шутеве..ЛОЛО
Lololo poletanske.