Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ninka, sve što imam da ti kažem, napisala sam ti negde pre 2 strane :)

Nemoj da samoubistvu dodam i ubistvo. :)

2. nisi oninčijo danas,a jeba ga,greši čovek XD

3. Dobro, nemoj da si na kraj srca, doći će Dog opet i to samo zbog tebe :))

4. Jebiga, stisli ispiti, nisam mog'o nikako. I idući vikend je isto bez mene, šta ću, mora uslov da se hvata. :)

5. Najjače je predstavlja se čovek, kaže Bojan, i mi kao ok. I onda kaže, ja sam Dog i fazon ova faca: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/394544_4394861627107_734050010_n.jpg

6. a,ma,stisni se,nagruvaj,ololo,pa biće dana za blejaž

7. Hahhahahaha taj rad...niko ga ne jebe dva posto kao Bojana...al' kad reče DOG, mi pretrnusmo! ;)

8. Већ сам негде видео његову слику и све оћу да питам - ко је тај цар са Маунтовог аватара у Милановом дресу? И желим да кажем да колегиница изгледа као једна ведра, кул особа.

9. Što reče Fejz kad sam mu rekao da je došao Dog :"Pa što mi je čovek rekao pravo ime?"

10. Слика за анале!!

Kako je ovo gej zvučalo.

11. Нинка брате знам да ти је криво :Д

12. Нинка брате знам да ти је криво :Д

Nemaš pojma koliko. :)

13. Ја сам геј и пијем гејфрут. :Д

14. Ali ono i dalje zvuči gej. :)

15. Ali ono i dalje zvuči gej. :)

Јебеш га, мора и нешто да звучи геј. :Д

16. Koji ste pacijenti lolo

17. Elek hejtuje jer nema sliku sa Dogom lolo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.