Vukajlija Ol Star fudbal

1. Која глава. ололо
    Шта је он од овога стварно заказао?

2. Pa pazi, pripremni period je svim ovim ekipama, čest je slučaj da traže nekoga za dizanje morala. Strepim da je istina :D

3. Ljdi ja sam i dalje bez prave obuće za sutra. Trebaju mi saveti nekoga ko ima iskustva sa igranjem velikog fudbala, da li da se usudim u običnim patikama da igram? Ne bih hteo da se sjebem jer pretpostavljam da bi mi u takvim patikama bilo prilično klizavo.
    Agilni trebam li da nosim neku trešu i duks ili postoji makar nešto od opreme za golmana u Stojniku?
    Ajde govorite pa da mogu sa Agilnim da se izdogovaram za nalaženje sutra.

4. Ako ništa, "Stepojevac - Vagu" ima da dobijemo :D

5. Igraš bre, Gonzo. Vreme je ok, može i u patikama. Najbolje Neamnadimak da ti kaže ima li opreme za golmane, ali ponesi neki duks, jebem li ga. Ipak mislim da ima, ali ono...

6. Гонзо, ја сам шпринтао и играо скоро 90 минута по солидном и клизавом терену у патикама са аде. Ти немаш проблема јер не треба нагло да се заустављаш и нема много траве у реону у ком се крећеш а и никад не шпринташ. Моја препорука је да играш. Ја са друге стране не знам шта да радим јер ми се без копачки не исплати да играм. Једна од ретких врлина које имам је та експлозивност и брзина, а ако немам копачке немам ни то. лололо

7. Ok Agilares, poneću ja duks i trešu za svaki slučaj. Nego reci mi, možemo li da se nađemo negde usput ti i ja? Kad sam već na Bežaniji da ne idem džabe do Autokomande i kaži mi koliko treba da se utrči za gorivo?

8. Svaki ulazak u moje vozilo je 100 kinti :D

Može bre, kod Studenjaka prolazim, ona stanica preko puta. Tu biste mogli ti i Neamnadimak da uskočite.

9. Agilni nema problema, samo reci u koje vreme da se tamo stvorim? Da li se odmah posle utakmice vraćaš, ja posle moram da palim na posao?

10. Rođendan mi trasu, pa ću i ja nazad brzo (PRVI PENAL KOD NAS). A tamo... Recimo u 11:30h, ali javljam ako treba desetak minuta ranije.

11. Ništa ja svakako krećem već oko 11 jer je subota pa moram da mislim o busevima i koliko ću brzo stići dso Studenjaka. Kol'ko puniš, je l' 20 lololo

12. Glupo mi da lažem. Znači 21, lolo.

13. Glupo mi da lažem. Znači 21, lolo.

Uuuu jebote, deluješ starije lololo

14. Definitivno moramo da skupimo pare i precedniku kupimo neku knjigu o psihologiji.

http://www.dodaj.rs/f/3T/ey/1yoj0J5g/crnazemlja.jpg

15. Da znaš, to je još preče :)

16. Zezam se, dobar covek, srce daje za klub, a mi cemo znoj!!!!!!!!!! I SRCE!

17. U skladu sa šaćiri borbom lolololo

18. Ja danas kupujem kope i sutra u fulu dolazim da jebemo jajce!