Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ко је сад "брале"? Немојте да долазите са дуплих, лепо се представите.
    Је л' можемо двоструки термин да закажемо у балону, па ако откаже Стојник одрадимо турнир, неће бити много скупље с обзиром да ће нас бити много више.

2. Ček da okačim ovo ovde pa kad stignem da šibnem na prvu stranu
    http://vukajlija.com/fejzara-kotrlja-ledja-cuva-mu-rulja/636317

3. Ал' је вама добро. :))

4. Dobro, ako se ne ide u Stojnik, onda svi u lonba da jebemo Rakocija i Gustišu u dukat lolo

5. Ako na svojoj strani nemate kvalitet, bar ćete imati kvantitet... trololololo

6. Морамо једну против Платана у најбољем саставу да одиграмо. Мсм морамо!

7. Ako ne idemo u Stojnik dolazim u lonba. Ovije dana krećem u teretanu i na ozbiljne kondicione treninge, do početka sezone očekujem da ću pucati od snage...

8. људи ово је океј кад је пријатељска, ал нећу да чујем да је неко одустао од Стојника кад буде била сезона зато што пада киша. И ДАЈТЕ ПАРЕ ЗА КЛУБ ЈЕБО ВАС ПАС У ДУПЕ!

ЕДИТ: Иначе бриши мене са свих спискова, палим непланирано ван БГа јебга... СЛЕДЕЋИ ВИКЕНД КАРАЋЕМО СВЕ РЕДОМ!

9. Наравно Фејзе, што се мене тиче то стоји. И није проблем толики киша него минус 2. А не верујем да ће у сезони бити некад толико.

10. АЛЕ АЛЕ КАРАЋЕМО СЕВОЈНАА А А АА

11. enemyofthefreeworld
    Морамо једну против Платана у најбољем саставу да одиграмо.

Misliš FK Lasta sastav?

12. пичке једне ћекамо вас следећу сезону! ЈЕБАЋЕМО ВАС У ЧЧЧМАРИЋЕ

13. Buzdo, kako si provalio Fejzovu šifru na Vuki?

14. Who the fuck is Buzda?

15. Predsednik kluba FK Stojnik :)

16. Oh, izvinjavam se na neinformisanosti ;-))))))

17. Čovek koji piše saopštenja na zvaničnom Fb nalogu kluba.

18. Прави фудбалски радник, надахнути велемајстор тактике и пасионирани љубитељ ове племените игре.

19. хаково ме бузда але але але!