Vukajlija Ol Star fudbal

1. Сви смо ми помало Бузда и Бузда је свако од нас... :Д

2. Ma jebaćemo ih neki dan, što odustajete.

3. Ma nisam se ja smorio zbog Zokija, on je meni uz Bebopa najgotivniji lik. Smorio sam se jer sam igrao očajno i u mnogim situacijama sam ispao nefer prema saigracima. Čekam lepo vreme pa na adu...

4. Sprdnjica tamo-vamo. Naguze nas malo, ali i ja njih šutnem par puta pa je sve kul.

5. Falim vam u špicu ,) Ajde bre ne klonite duhom. Neće toga još puno biti. Za mesec dana kreće Ada i kidanje na betonskom borilištu

6. Arlovski duša od čoveka. Jebaćemo vas do Ade, Gusti lolol.

7. Što reče Paja, ima da počnem da se dopingujem kako bih mogao da istrčim makar 10 minuta, ali jebaćemo vas.

8. Haha. Više me boli ubod komarca nego manča u duelu kad udari ,)

Arlovski brate, koji kurac. Sledeći put ispravi to što misliš da ti ne valja i cepaj :)

Fali BeboT da podriguje. Realno

9. Arlovski, ne kloni duhom, sledeće nedelje ispravi greške driblaj kao što si danas, naravno i mi ostali da ispravimo greške(ja pogotovo) i eto nama pobede :)

10. Hahah šukni Manči.

11. Ma ne nego ne volim kad me neko ne ispoštuje a isto tako ne volim i kad ja nekog ne ispoštujem, igrao sam očajno a što lošije igram ja sam sebicniji i ondak popizdim... Kacam klasičan nemač pojma.

12. Боли те курац, биће боље други пут, има да изгубимо са 5 разлике, ололо.

13. Тако ја испиздим после Стојника редовно...

14. Haha. Više me boli ubod komarca nego manča u duelu kad udari

Manča ti je kao lagani povetarac :D

15. Ја сам на голу био класичан немач појма, верујем да је и то демотивисало екипу

16. Hvala Johny :D Jači smo i važniji od Tromzoa :D

17. Arlovski ja džabe pišem sve ono... Nisi nemač pojma i mojne da kloniš duhom! Sledeće nedelje dobijamo bre! Al zamalo lololo

Tuljan ne možemo da te okrivimo skoro ni za jedan gol tako da nisi loše branio.

18. Udario sam u Rakocija danas, izduvao sam vazduh lol.

19. "Дајте ми Арловског и победићу Платане."
    Мурињо, 2012

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.