Vukajlija Ol Star fudbal

1. Platani nisu smeli da dođu jer su namirisali da se skuplja ozbiljna ekipa pa je Gusti platio za sve njih lololo

Lepo smo se istrčali, lepo igrali, bilo dosta lepih poteza, mada Agi je lepo štrcno po njima u poslednjoj sekundi za pobedu lololo
    Drug Raja igra stvarno fin fudbal i zna. Mora doduše još samo malo da se opusti, ali ume. Mančester odigrao odlično, kao kada je tek stigao na VOS.
    Sve u svemu fino.

Zahvaljujem Raji na finansiskoj podršci.

2. Odličan fudbal bio, svakako bolji nego onaj pre od pre dve nedelje lolo.
    Ja obnovio povredu, ali nije ne boli kao prošli put. Odigrao sam očajno ali bili su tu Džoni i Zoki da ispravljaju greške mada u moju odbranu, na igru je dosta uticala povreda pošto nisam mogao lepo da šutiram niti da dajem duge lopte, jednom smo zbog mog pokušaja duge lopte primili gol ali biće bolje kad me prodje noga. Inače Agi igrač utakmice, dao gol k'o Djordjević onomad Hrvatima i Huventudu

3. Džoni, očekujem neko pečenje sa svadbe lolo
    Inače ako ti fali muzika moj ćale će se svojim bendom vrlo povoljno da ti svira lololo

4. Arlovski mi je ubio plućo, izbio mi je sve cigare koje sam popušio u zadnja 3 meseca.

5. JEDI MANČO, BATALI CIGARE! JEDI! Lepo trčanje, zezanje kao i uvek. Izdvojio bih moje mešanje odbrane ekipe crno belih, kao i Blejka. Čovek u odbrani nema snage, ali je prvi u napadu :D Beli bio dobar, ali mora samo malo da pusti muda kad brani i da ne razmišlja o greškama i da li će mu zoki reći nešto :)

Arlovski PRIVATNIK! lolo

6. Beli bio dobar, ali mora samo malo da pusti muda kad brani i da ne razmišlja o greškama.

Bacao bi se ja kao lud kada bih imao štitnike za kolena ispod trenerke, em što ovako nadrljam kolena, em što imam problem sa kolenima. :P

7. Ma ne baca se na kolena bre :) nego sa strane, na butine. Za to imaš one treše sa zadebljanjem :)

EDIT: I to beli, ti skupljaš noge ko devojčica :) Pokazuću ti kako da radiš to :) Eh, nekada sam bio dobar golman, ali smorilo kad te napucavaju životinje iz OFKe i slični lolo

8. Bacao bi se ja kao lud kada bih imao štitnike za kolena ispod trenerke, em što ovako nadrljam kolena, em što imam problem sa kolenima. :P

Ma šta sereš koji kurac, kako sam se ja lepo bacio kad me Arlovski gurnuo u kaznenom hehe.

9. Privatna klinika za odvikavanje od pušenja.

10. Privatna klinika za odvikavanje od pušenja.

Nisam ni sumnjao da je privatna kad si ti upitanju lolo

11. Jes da su me kolena malo bolela, ali za tim se gine.

12. Više mi se sviđa u beloj boji ovako nešto

Али пази, пастелне боје више иду уз твој светао тен и отварају те у струку!

13. Arlovski mi je ubio plućo, izbio mi je sve cigare koje sam popušio u zadnja 3 meseca.

Ma šta sereš koji kurac, kako sam se ja lepo bacio kad me Arlovski gurnuo u kaznenom hehe.

Arlovski bio agresivan ovu tekmu.

14. Čisto da se ne zaboravi da je i mene Arlovski pogodio sa loptom, da l' je bilo namerno ja ne znam...

15. Али пази, пастелне боје више иду уз твој светао тен и отварају те у струку!

onda ću uzeti maril plavu, ističe mi brkove.

16. Da bre Rajo, i ja zaboravio da napomenem da me šutnuo u nogu kad sam branio.

17. Хахаха, па кад је на стероидима, спиду и осталим дрогама, јес ти видо да он трчи целу текму. лололо

18. Držao mi Kiza PRIVATNE časove.loloo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.