Vukajlija Ol Star fudbal

1. Da li je teren na kom igramo, onaj sa prvog klipa?

Koliko nas ima za VOS, mogla bi i treća ekipa da se osnuje. Mančini gejovi lolo

2. na stadionu Guberevca

Hehe, da... STADION sa prvog klipa :)

3. Џомбас Арена. :Д

4. Jebem vas baš, pa gde ste stavili od 15 časova bog vas ne ubio. Što se ne okupljamo ranije, ovo mi je malo kasno jer bih inače hteo da budem u redakciji do pola četiri ili četiri jer vikend me upucava sa poslom.

5. 'Oće omladina da se naspava...ccc ne idu "splavovi" i sport!

6. Realno, mogli bismo i ranije jebote. Dože, aj dođi i ti, moram da upoznam nambr vana. :D

7. Biće, ali 9.3. 100% ne :-(

EDIT:Nisi ništa propustio ;-))))

8. Dože ti si selebriti :)))

9. E do kurca, ne mogu ni ja ovu subotu u 3, tačno u 3 imam neke pripreme. Do kad ćete blejati, u gradu su, do 5 traju.

10. данас сам се вратио у остружницу око пола 5. Момци из локалног клуба су имали тренинг, нису богзна колко квалитетни јесу бољи од нас ал нису богзна колко. Маше лопте не знају да пошаљу пас, шут слаб. ал тренирају фудбал. Наравученије приче је, ај да оснујемо клуб треба нам још 5 људи само... да утрчи у шему... мораће иначе састанак ускоро. само везан за то, без цуге дружења и тих зајебанција, него седнемо и договоримо се сви како и шта и да ли. Мислим да је то жеља свих нас и да то можемо да изгурамо, ал сад да ли ћемо само од нас зависи. и да додам, штета би била да не урадимо ништа, јер није много скупо... јебему матер.. иначе иде и Арловски у стојник, џонтра упиши га на списак :)

11. Stavi mene pod "možda", izgledi za jebanje su se drastično smanjili ovaj vikend.

12. Uz mene nekako više ide taj Gubitnik, ali ekipa u kojoj igraju Agi i Džoni ne sme da se odbije. GUBITNICI IMA DA ŽALITE ŠTO STE ME OLAKO PUSTILI!

13. E kako se zove ekipa za koju ću ja nastupati?

14. Ja bih rado igrao za Stojnik ali od toga slaba vajda, em zbog kolena em zbog obaveza, i pitanje koliko bih stigao na neke utakmice. Što se tiče subote ja sa treninga izlazim u 12 i 15 i to sa Taša. Ne znam kol'ko bi mi trebalo do Ade ali sve u svemu do pola 2 bih stigao.

15. E kako se zove ekipa za koju ću ja nastupati?

FK Lasta

16. Dvorfe stižeš lagano jer se nalazimo u 3.
    Gonzo, a je l' možeš u Stojnik u nedelju?

17. U nedelju nema šanse, tada će me posao potpuno zakovati. Stavi me na spisak za subotu, ionako dolazim oko keca sa još nekim Vukajlijašima na basket, pa ću taman moći da opičim i neku fucu pa da bežim posle na šljaku.

18. Kure bacaj malo pogled na temu o basketu, izgleda da je konačno pošteno živnula.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.