Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ИНАЧЕ ако нас буде 20 играмо на два терена текме, 4+1 по принципу лига систем ОПА!
Fejz očigledno nije iz ove priče lolo
из које приче? ја сад дошо кући лоо нисам пратијо.
имате неку причу?
У 3 бре, формирала се нова екипа, Манчини гејеви!
ма ај бегај бре, нема отога ништа ако нас буде 20+, де ће да се лади 10 људи, па нисмо на трибину дошли. немо да ме нервирате лоло
Nemaš pojma fejze! Igramo trijagonal! Kao Inter, Milan i Juve, AHA! Svaka ekipa po 6 igrača, i izmene. Reci koja ideja! Jbt, koji sam menađer
Formiramo četvrtu ekipu i igra se 4+1, ja kapirao da je to dogovor lolol.
Хахахаха, дефинитивно ниси из ове приче. :Д
Дакле у 15х! У 15 часова, а трећа екипа претендује да буду Манчини гејеви, а може и нека четврта да се направи, штатијазнам, ја сам само у пролазу. Читај тему бре, не знам ја да препричавам.
боље ко манчестер, челзи, ливерпул, арсенал. па да пичимо лигу ОПААААА
Dakle na golu Tuljan, a na polju Dvorf, Debilko, Kačamak i ja, koji kobjasn. PODMLADAK VOS-A PREUZIMA PRIMAT!
E ja tek sad vidim da ima preko 20 ljudi za vos lololo. Kad je toliko faca, ne mogu se istakenem :D Mada, može i četiri ekipe po 5 igrača. Ukoliko bude slobodnih terena. Ceo Bg će izađe na adu. Znači, imamo LASTU, gubitnik, gejove i čekamo četrvtu ekipu da iznese svoje ime i tim
PODMLADAK VOS-A POČINJE PRIMAT!
иначе, да, капирам да ћемо имати оба она терена код баскет терена, да играмо симултано ЛИГУУУ ОПАААААААААА ИГРАЋЕ СЕ ЛИГА АЛЕ АЛЕ АЛЕ. а ако не буде два терена, играмо на 15 минута текма имамо таман времена за 6 текми додиграмо! ОПАЛА БИЋЕ ВОС ЛИГА АЛЕ АЛ ЕАЛЕ
Ма неће нас бити 20, прво неко неће доћи сигурно, друго Дворф је уписан два пута, а треће Џони неће играти.
Ma osnujemo ligu i izabere svako od nas 20 po jedan tim iz PL. I igramo menađera preko neta. Može? JA SAM REZERVIS'O VIGANA!
Vi'ga ovaj Enemi što ruši sneška... BIĆE NAS TRIJES! Ima da dovedemo i ove zbasketa!
Osećam da će nešto jako dobro razjebati naš entuzijazam
Možda se i iskombinujem, ko zna. Poneću ja stvari na posao za svaki slučaj.
Jedino neka baš kišurina može da nas sjebe.
Kačim opet spisak i mora d'idem. Sutra dakle u 3 kamenje.
Za sada su se prijavili:
01. Agilni
02. Drti Dvorf
03. Fejzara
04. Džoni
05. Debilko
06. Enemi
07. Blejk Grifin
08. Ombre
09. Kačamak
10. Deki
11. Rakocije