Толкин - Вукајлија конекшн, ко је дошао са толикна овде? И зашто побогу?
  • дебели пацов

'Вако. Пошто ми рече Форестер да нас има а и сам знам за пар њих који су пре обитавали на њњњ.толкиен.рс хтедох да позовем и остале да иступе и признају прелазак из једне секте у другу.

Даклем, ја сам тамо био фат рат, јелте исти курац ко и овде и нисам нешто активан одавно а регистровао сам се 2007. То ми је други налог, а први је избрисан не знам ни ја када а био сам под њим тамо 2001/2 чини ми се и био је Даин Гвозденстопа.

Ај сад, пријављујте се па да организујемо пуч, превратимо Каизена и доведемо Саурона на место калифа уместо калифа.

• Petar Pan Pezo$

A šta je to tolkien? Ja sam tako demode, ič ne znam za te stvari

• дебели пацов

То је сајт о ЛОТР-у и епској фантастици који је једно време био најбољи сајт на овим просторима, нешто као Вукајлија данас, изгуглај.

И да, ко доведе Биста на Вукајлију живео срећно и дуговечно, имао пара и гениталија супротног пола у изобиљу.

• Марко 

Ne znam, meni je bolji Hari Poter od tih gospodara.

• Električar 

Ne znam, meni je bolji Hari Poter od tih gospodara.

U MAD BRO?! Ne volim epsku fantastiku, ali Gospodara nekako i mogu da podnesem. A i ja serem...

• crnigrujan

Ako su nekom hari poter i gospodar vrh to znači samo da nije pročitao mnogo fantastike.

• Lullaby

То је сајт о ЛОТР-у и епској фантастици који је једно време био најбољи сајт на овим просторима, нешто као Вукајлија данас, изгуглај

вукајлија није сајт о лотру!!
    мада јест о епској фантастици, нарочито поглавље о јебању.

• Фејзбукманијак

мада јест о епској фантастици, нарочито поглавље о јебању

Е моја ти, да те неко проћера кроз руке видла би да није фантастика него реална ствар ОПААААААААА лоло

• Lullaby

онда је утом још гора ова пацовљева клевета!

• Марко 

Ma zajebavam se. Meni su i Poter i Gospodar govno. U stvari sve od te epske fantastike. To mi je bilo zanimljivo do dvanaeste godine.

• Букснетина™

Јел овде тема за Челси Барселона?

• Bushido

Dvojka zakucana.

• дебели пацов

Који сте гмазови, први пут отворим нормалну, кул, врх, предобру, за похвалу тему и јебете ме сви. И модераторка се укључила. Тја, какви сте нељуди. Покушавам да будем добар ал' ми не дате, сломили сте ми играчку децхко!

• crnigrujan

нељуди

Nelordi, molim lepo.

• Facafacaa

Дис из вај ви кент хев најс тингс

• Томдрил Мерилин

Емигрирао, исти ник на као садашњи на вукајлији. Дугих активних осам година сам на толкину.

• Champy

Букснетина™
    Јел овде тема за Челси Барселона?

Nisam se odavno nasmijao kao sada na neki od postova na forumu. Odličan trol!

• Триша

Ја сам био нешто активан једно време углавном у Близардовој секцији, ник ми је био sonoftomorow - исти ник сам имао на Вуки у почетку пре него што се крстио у лорда...

• Lullaby

Који сте гмазови, први пут отворим нормалну, кул, врх, предобру, за похвалу тему и јебете ме сви. И модераторка се укључила. Тја, какви сте нељуди. Покушавам да будем добар ал' ми не дате, сломили сте ми играчку децхко!

не мош спомињати ЛОТР и очекивати да те неко схвати озбиљно, брате :Д

• Букснетина™

Тришо Нелорде, немој ми рећи да си ти син сутрашњице? Нећемо ваљда сви у амбис?