UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Ma pametno su Ruje odigrale.. Lepo zatvorili utakmicu pa će posle Grke da odjeljaju i lagano prvo mesto..Nema razloga da napadaju, nije im o glavu..

2. upravo to Sanše, neće srljaju kad znaju da će doderu papadopulose, koji su me blago rečeno, razočarali.

3. najjaci komentar na ovim sutkama

it's all because of the alcohol, Legalize marijuana and this will not happen ;-)

4. Padoh.Jebite se Poljaci.

5. Ма супер, то што ми избише 1000 дина из џепа то ником ништа лоло

6. PRILIKOM intoniranja ruske himne "Gosudarstvenni Gimn Rossijskoj Federacii", ruski navijači razvili su veliki transparent na kojem je pisalo "This is Russia", odnosno "Ovo je Rusija".

Pozadina tog transparenta je slika ruskog generala i vojnog vladara Dimitrija Požarskog, koji se još u ruskom narodu naziva "Spasiteljem domovine", tvrde poljski mediji.

Naime, Dimitrije Požarski 1612. godine porazio je okupacijsku poljsku vojsku te je vratio Moskvu Rusima.

7. I mi pričamo nešto huliganima, Poljaci i Rusi su za nas keve u huliganizmu.

edit:
    Evo i slike tansparenta.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551794_10151032787133615_857924456_n.jpg

8. Lepo zatvorili utakmicu pa će posle Grke da odjeljaju i lagano prvo mesto

ово си гарант мислио и пре текме са Пољском.
    Ја типујем да ће Грци да добију Русе и да оду даље. Нису Руси толко јака репрезентација да могу у сред утакмице са Пољском, да кажу "Е кул је што је овде икс, сјебаћемо ми Грке, нећемо више се цимамо овде"

А то што су могли да приме још један, два комада од Пољака о томе нећу ни да причам.

9. Грци играју тако да их прво неко треба ошамарити да би се тргли.... Ух бре, како ми је криво што је Јоргосу Титон одбранио пенал....

10. Večeras Irci ubivaju Špance! Odguliće ih 3-2 od života!

11. Волео бих и ја, ал' биће два разлике за Шпанце.... Превише су добри, а Ирци нису Италијани да имају добре дефанзивце и полутке....

12. Хахахахаха, али кад рече коментатор за гејчу:

Има много позерства у његовој игри...

ЕДИТ:

Večeras Irci ubivaju Špance! Odguliće ih 3-2 od života!

Волео бих и ја али вечерас се кидају Швабе и Холанђани.

13. Potpuno se slažem sa ФејзБукснетином ... Grci imaju lepe šanse da prodju i ako navijam za Ruse na tom meču dajem veće šanse Grcima.Rusi će napadati ali grcima je potrebno par šansi da daju gool ... sve u svemu veoma će biti gusto do zadnjeg minuta.

14. Неутралан сам у тој ситуацији, навијам да прођу и Рује и Грци али

grcima je potrebno par šansi da daju gool

само ако игра Гекас од почетка, Самарасу треба 1000 шанси да да гол...

15. AHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH RONALDO GLUPAVI
    AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH

16. Аууу што ми је драго због Данаца, онај мртви Роналдо је промашио све што се може промашити.

17. E Ronaldo mamu ti jebem u picku da ti je jebem.

18. Jbt dok sam se ja smejao Ronaldu ... ode moj tiket u zaborav (Ću se patošem!)

19. GOOOOOOOOOOOL tooooo bre (izvinjavam se što spemujem)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.