UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Pa ovim grcima govnjavim treba zabraniti da se bave fudbalom. Neverovatno, opet će da prođu govnari.

2. Ljudi, šta ovo bi?!

3. Би свашта... Да ме је неко пре 3 сата питао ко пролази, ставио бих главу на пањ да Рује иду...

4. Drago mi je zbog Grka k'o Grka, nije zbog fudbala koji igraju, ako se ono uopšte može nazvati fudbalom. Krivo mi zbog Ruja, ali sami su krivi jer ne dobiše ni Poljake, a ovima ni bod ne uzeše. A Čehe ne simpatišem uopšte tj. njihov fudbal.

5. Sva sreća ne odoh u kladionicu...

6. Ljudi rade ono sto najbolje umeju kako bi prosli dalje. Vi sad pricajte sta hocete povodom njihove igre, oni su pobedili i samim tim su zasluzili da prodju.

7. Ево и овде да се исерем по Русима и њиховим калкулацијама... http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-5661409-989

8. http://www.b92.net/sport/euro2012/komentari.php?nav_id=619093#k7207979

Ovaj tim Grcke igra najdosadniji (najdefanzivniji) fudbal ikada vidjen na svim prvenstvima. Jedina konkurencija za titulu najdosadnijih su im tim Grcke iz 2004.

Čovek je jebeno objasnio.

9. Комика, трагедија за мене на кладиони игро све контра, ал драго ми што прошла ортодоксна братија Грекоси а испала Пољска гамад, додуше било би много боље да су прошли и Руси ал курац, шта ћеш. Комедија је и то што ја избацим Карагуниса и Салпингидиса на фантазију ололо. Грчка до титуле!

10. Sva sreća ne odoh u kladionicu...

Ја одох, али на сву срећу нисам имао пуно пара, оде само стотка :Д

И мени је драго због браће Грка али реално немају шта да траже у четврт-финалу. Што се тиче квалитета фудбала, ако би увек пролазио фаворит онда то не би био фудбал. Јебеш ти све ако се унапред зна ко пролази, закуваше га сад али бар вреди гледати.

11. Sad nešto gledam grupu B pa da vas pitam kad bi nekim čudom danci dobili nemce 1 razlike i portugal dobio lale 1 razlike nemci,portugalci i danci bi imali 6 poena i istu gol razliku.Ako gledate međusobne duele bilo bi
    Nemačka-dobila portugal,izgubila od danaca
    Danci-dobili nemce,izgubili id portugala
    Portugal-izgubili od nemaca,dobili dance
    Ko bi onda išo dalje

12. Па просто је. Направио би се круг те три екипе. Португалци би у том случају имали 3:3 гол-разлику у кругу. Немци сад имају 1:0 и у случају пораза од једног гола разлике требало би да имају бар 3:3 да би прошли даље. Данци би прошли даље сигурно.

13. Ништа ја тебе не разумем. Поготово ова реченица

Немци сад имају 1:0 и у случају пораза од једног гола разлике требало би да имају бар 3:3 да би прошли даље.

Немци до сада имају 3:1 гол разлику, и имали би 3:2 када би изгубили једним голом разлике, онда би Данци имали 4:3, као и Португалци. И ја мислим да би Данци и Португалци прошли даље због више постигнутих голова.

14. Obožavaocu on je mislio na gol razliku između ove tri ekipe ako ne računaš utakmicu sa lalama

15. од 2004. и оне намештаљке данаца да играју 2 2 са швецком да би избацили италију, не постоји више гол разлика у кругу од три тима. Увек се целокупна рачуна. тако да оно. Ово што је обожавалац рекао је тачна информација

16. Није, фејзе, и даље се гледају међусобни сусрети. Рецимо, ако Хрвати и Шпанци буду играли 2:2 онда ће Италијани опет испасти на исти начин. Тако да је оно што сам ја рекао тачна информација. :)

17. Није, фејзе, и даље се гледају међусобни сусрети. Рецимо, ако Хрвати и Шпанци буду играли 2:2 онда ће Италијани опет испасти на исти начин. Тако да је оно што сам ја рекао тачна информација. :)

Tako je. Baš se priča ovih dana o tome kako Italijani strepe od nameštaljke Hrvata i Španaca. I to baš Điđi Bufon, fudbaler Juventusa. Ironija... Međutim, to se neće desiti jer će Španci da ubiju Hrvate.

18. E sere mi se kad vidim da Italijani pricaju o namestanju
    Hteo bi da prodju ali preteruju malo

19. Па да. Још, што се тиче групе Б, најзанимљивији резултати би били 3:2 за Данску и 2:1 за Португал. Онда би Данци прошли даље, а Немци и Португалци би били потпуно изједначени у свим сегментима. Сад нисам сигуран шта следеће одлучује, али могао би да буде фер-плеј, коефицијент на листи или чак жреб.

ЕДИТ: Да, још се заборавља како су Италијани прошли групу 2002. кад нису играли последњих двадесет минута са Мексиком (ваљда) и тако избацили Хрвате. Мада, ипак је доста то што су им вратили Швеђани и Данци.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.