Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
kad sam bio mali imo sam svoj pravac
Мислио сам да је Том Џонс једини певач на свету
И мислио сам да Грци и даље верују у све оне кул богове са Олимпа, и нисам знао до једно седме-осме године да ми уопште имамо неку религију. Јебига, породицу болео курац за хришћанство :Д
Mislio sam da je Slobo Milošević oborio nevidljivi avion...
Mislio sam da je ljubav čaša sreće mesto bola
+3473219'12
mislio sam da mi nikad dlake neće narasti u međunožju
bio sam u pravu
Mislio sam da su otpisani ucestovali i uprvom i u drugom sveckom ratu. Crno beli deo o prvom, a kolor o drugom. Pitao ja starije. Nisu znali da mi kazu. Toliko se malo govorilo i ucilo o prvom sveckom, a toliko puno o drugom sceckom.
mislio sam da su muž i žena neki rod, i uvek su mi parovi u blizini koji se drže za ruke ličili posle par susreta jedno na drugo.
ovo važi i dan danas kad se malo bolje zagledam
Bravo, Zhajče, pružimo šansu incestu!!!!