Prijava

ОВА ТЕМА ЈЕ ОТВОРЕНА УЗ ДОЗВОЛУ МОДЕРАТОРА BRUCE

Углавном сте већ сконтали да кромпир на Вукајлији већином поставља нека питања и у пар наврата је преко Вукајлије покушао да помогне другарима у разним конкурсима где су награде биле солидно новчано вредне, али веома корисне.

Сада желим да помогнем једном другару који има свој студио и букинг агенцију, и озбиљно се бави организацијом концерата и свирки, такође и снимањем музике. Није у питању клинац са ауто-тјун програмом, већ момак са доста музичког знања (причам ово из искуства, јер сам свирао са њим и снимао код њега).

Да пређем на ствар (јеб'о те, како ово личи на ону поруку где вам остављају милионе). Ваљда Телеком је отворио неки конкурс где свако може да пријави своју идеју, и да каже колико му кинте треба да се то реализује, и преко нета се гласа, првих осморо или деветоро (нисам сигуран) добијају кинту и реализују замишљену идеју.
Тај другар је замислио да афирмише младе музичаре. Значи, биће окупљено неколико бендова/извођача који имају ауторске песме (а немају услова или не знају како и где да то сниме) и са њима ће се радити, тј. снимиће се сваком бенду по 3 песме, ваљда неки промо спот, све ће то ићи на ЦД, биће организоване свирке. Тачније, да преведем на неке своје речи, то ће бити нека одскочна даска за све квалитетне младе музичаре који желе да свирају и да их људи чују.

Гласа се још недељу дана, и сваки дан можете гласати пет пута кликом на тастер "гласај" који се налази у дну странице на следећем линку: http://www.uradinesto.rs/Prijava/Predlog.aspx?prijava=148

Значи није у питању лајковање, већ гласање, али се морате улоговати преко Фејсбук налога или путем и-мејла.
Да поновим, ако имате времена сваки дан можете гласати ПЕТ ПУТА, а ако баш имате времена, можете раширити линк даље.

Онај ко је прочитао до овде, свака му част, и хвала свакоме ко гласа, јер би реализација тог пројекта значила веома много и за другара и за све младе бендове и избођаче који би да свирају негде, и самим тим да врате тврђу и квалитетну музику на сцену.

Јбт, гласање преко нета... Серем им се у конкурс. Значи победиће ко има највише другара а не ко је најбољи... Пих...

Јеби га, шта да ти кажем, ја се залажем да ова идеја победи, јер је по мом мишљењу вредна спровођења. Е, сад, надам се да још неко сматра исто, и да неће дозволити да победи нека друга идеја која није баш креативна (па макар била то за неког и ова идеја о снимању музике).

Тренутно је другар на седмом месту, али би било добро када би још напредовао.
Енеми, да додам на ово горе, ни њему се не свиђа такав начин гласања, ал' јеби га кад данас скоро свако гласање тако функционише и често побеђују дебилне ствари и идеје.

Ок, ок, не кажем ја да је то његово лоша идеја, али ја не могу гласати јер ми се мноооогооо гаде такви конкурси. Имао сам доста прилика да учествујем на таквим стварима али нисам баш зато.

Иначе, надам се да он то лепо и профи снима, јер другачије не мож' помоћи младим надама никако, а питање је и да ли ће и тако помоћи.

Питање је да ли ће помоћи у складу са данашњом ситуацијом. А да је снимање профи, то јесте јер сам се и сам уверио у то, али то није главни и одлучујући фактор тренутно. Хвала теби на твом мишљењу и не љутим се никако што не желиш да гласаш зато што ти се не свиђају, и то је сасвим океј. Види, ни мени се не свиђају, али кад већ пружају прилику за нешто, што да на. :)

Ne pokušavam da zauzmem stranu niti da umesto vas odlučujem, realno smatram da je dobro i ako samo pročitate, a odluku donesite sami.

ISTI TI NISU 'TELI DA PRI'VATE MOJ BEND JER SVIRAM METAL UA GLASAM ZA DRUGE!!!111 666
EDIT: DISKRIMINACIJA NAS SATANISTA

Гласање траје још око 7 сати, и онда је крај. Тренутно је предлог на осмом месту, али било би пожељно да буде макар на шестом или седмом, али најпожељније да победи и добије средства.
Још једном вас позивам да гласате, и да помогнете пријатељу да освоји потребна средства за опремање студија и за помоћ младим музичарима.

Остало је (или "остала су") још мање од четири сата за гласање, па пишем опет да можда неко заинтересован види и гласа.
Хвала свима који су до сада гласали, и хвала онима који ће гласати!

Је л' конкурише и ди-џеј Џамија? :Д

http://www.youtube.com/watch?v=jnhii9608Tk

То не бих знао рећи, ипак је он велики извођач, али ако предлог добије средства, сваки заинтересован музичар може да се пријави.

Конкурс је завршен у 00:00 часова. Горе наведени предлог је рангиран са петим местом, а првих осам места добијају средства за реализацију идеје.

ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ СВОЈИМ ГЛАСОМ ПОМОГЛИ ДА СЕ ПОБЕДИ У КОНКУРСУ, ТЈ. КОЈИ СУ СВОЈИМ ГЛАСОМ ПОМОГЛИ ДА СЕ У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ ОСТВАРИ ИДЕЈА И ДА СЕ АФИРМИШУ МЛАДИ МУЗИЧАРИ.

Администратор који види ово, може да затвори тему, јер не постоји потреба да она у даљем периоду буде у отворена.

Такође, хвала администратору Брусу, који је дозволио отварање ове теме!

То не бих знао рећи, ипак је он велики извођач, али ако предлог добије средства, сваки заинтересован музичар може да се пријави

MusiX Organization office.musix@gmail.com

8. јун

коме: мени

Преведи поруку
Искључи за језик: Хрватски
Postovani,

Zao nam je da Vam saopstimo, ali sa bendovima koji se bave tim zanrovima u Srbiji, ne saradjujemo vise, iz mnogih razloga.

Srdacan pozdrav i
sve najbolje u daljoj karijeri...