Napred Spursi!
Sa' ce San antonio do titule.:)
Pivo je hladno. Sve je spremno :)
Go Spurs go!
Ima li ko link od baš dobrog HD prenosa? Imam i ja neki ali ako ko ima vrhunski, nek da. EDIT: Našao sam. ESPN HD
E ovo kao neko finale? Prvi put gledam nek neko napiše kratko uputsvo dok idu debilne reklame
Tužno gledati Lebrona kako pokušava da ubode midrejndž džampere lololol.
MANČO OBJASNI ŠTA SE ZBIVA
IGRRAAAAAAAAJ TIMI, OPAAAAA, IGRAAAAAAAJ, JEBEM TE IGRACU! GURAJ U POLJE TONI!!!!
NIKO NEĆE DA MI OBJASNI CC KAKVI STE NEMA VEZE RAJA JE SAM SAZNAO!
NAPRED DJINOBILI!! MOJ OMILJENI IGRAČ UZ WILIJAMSA(ne računam igrače iz partizana i repke)
GOTIVIM ĐINOBILIJA JOŠ OD KAD JE IGRAO PROTIV NAŠIH NA NEKOM SVETSKOM BOGOTAC NAPRED ĐINOBILI
JEBO WAS WEJD USTA!
IMA LI KO HD PRENOS ?
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/156064871349300.html
Falavi , spurs go!
Мирише на неку епску завршницу.
ma jebo ih lebac
Jebem ti ovog Grina zbog njega Đinobili neće podići pehar, jes da je i Đino grešio, ali ovaj je Pantelić
ĐINOBILI JE USRO ZADNJE DVIJE TEKME STOKA ARGENTINSKA, JADO
Тешко је гледати Леброна како покушава да убоде мидрејндџ џампере АХАХАХАХАХАХА!
Трпаааааааај!!!
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Napred Spursi!
Sa' ce San antonio do titule.:)
Pivo je hladno. Sve je spremno :)
Go Spurs go!
Ima li ko link od baš dobrog HD prenosa? Imam i ja neki ali ako ko ima vrhunski, nek da.
EDIT: Našao sam. ESPN HD
E ovo kao neko finale? Prvi put gledam nek neko napiše kratko uputsvo dok idu debilne reklame
Tužno gledati Lebrona kako pokušava da ubode midrejndž džampere lololol.
MANČO OBJASNI ŠTA SE ZBIVA
IGRRAAAAAAAAJ TIMI, OPAAAAA, IGRAAAAAAAJ, JEBEM TE IGRACU! GURAJ U POLJE TONI!!!!
NIKO NEĆE DA MI OBJASNI CC KAKVI STE NEMA VEZE RAJA JE SAM SAZNAO!
NAPRED DJINOBILI!! MOJ OMILJENI IGRAČ UZ WILIJAMSA(ne računam igrače iz partizana i repke)
GOTIVIM ĐINOBILIJA JOŠ OD KAD JE IGRAO PROTIV NAŠIH NA NEKOM SVETSKOM BOGOTAC NAPRED ĐINOBILI
JEBO WAS WEJD USTA!
IMA LI KO HD PRENOS ?
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/156064871349300.html
Falavi , spurs go!
Мирише на неку епску завршницу.
ma jebo ih lebac
Jebem ti ovog Grina zbog njega Đinobili neće podići pehar, jes da je i Đino grešio, ali ovaj je Pantelić
ĐINOBILI JE USRO ZADNJE DVIJE TEKME
STOKA ARGENTINSKA, JADO
Тешко је гледати Леброна како покушава да убоде мидрејндџ џампере АХАХАХАХАХАХА!
Трпаааааааај!!!