НБА

1. ma bilo odlične košarke
    i to najjače nekoliko večeri sa ludačkim tekmama sve počnem ajde one u 12 pratim i to je to, kurac, legnem u 7 i nešto

2. inače pozdrav za tebe, Dube

''muluca ima divno čelo, povučeš štrafte i moš šaha igrati''- Dub

3. evo Portlnad-Memfis 10 minuta ništa ne igraju, ogavno

4. BENO UDRIHAHAHHAHHAHAHAHHAA PA LOMI

5. Reptorsi su veliko razocarenje. Ocekivao sam neizvesniju plejof seriju.

6. Pol Pirs im se usro u zivot sa 4 vezane trojke u 3.cetvrtini.

7. Nije humano šta Čikago radi nesrećnom Milvokiju.

8. Auuuu, al nacrniše Bulsi Bakse...

120:66

9. GAAZIII STARAČKI DOM

NAJBOLJI PLEJMEJKER U POSLEDNJE 2 DECENIJE BRE I SA POLA NOGE CP3!!!!
    JEEBII

SPURSIMA TREBA TAXI ZA TRANZICIJU

10. DOK RIVERS POPIŠAO GREGA K'O RADONJA DULOA

11. San Antonio je završio sezonu u trenutku kad su izgubili od Pelikana, u poslednjem kolu ako se ne varam, i posložili kockice tako da idu na Kliperse. Mislim da je to ekipa od svih u plejofu zapada koja im najmanje odgovara. Tako i ispalo. Simbolično što im je u neku ruku presudio Obrva Dejvis,kog svi proklamuju u novog Dankana (lično mislim da će biti bolji igrač, i pređe li u neku ozbiljniju franšizu, osvojiti eventualno par titula).

12. Кајри опет носи читав Кливленд на леђима, евентуално му ЛеБрон мало помогне. ништа ново, словодно спавајте

едит: Дерик Роуз јебе

13. Voleo bi da Grizlisi izbaci GS i da Roketsi pobede Kliperse što se tiče zapada, a na istoku iskreno navijam za Kavse (najiskrenije ne zbog LeBrona) nego tako, a najzanimljiviji duel mi je Hoksi protiv Vizardsa.

14. Ali sad zamišljam kolko bi moćna bila finala konferencija

MEMFIS-HJUSTON (zapad)

KLIVLEND-VAŠINGTON/ATLANTA (ISTOK)

A onda veliko finale

MEMFIS-VAŠINGTON

15. Ahahahahahaha koji kralj, pa ne verujem ahahahahahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.