Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
За ону Принстон тактику је превише матор јер мораш пуно трчати.... А Коби мађија се опет алави јер лик не мере схватити да не може сам и Лејкерси опет изгубише.... Јебо Сунце, па њему је битније да претекне Џордана на листи стрелаца него да Лејкерси ураде нешто. Чим су шутеве почели узимати Духон и Микс у задњих пола минута је било само +5 за Оклахому, али касно јебемумиша.... А и какав бол у курцу они имају за одбрану, то је исто невероватно....
kako mi se gade takvi ljudi tipa kobee brajant....druže ne možeš na silu da stvoriš legendu od sebe, dobro jeste on već legenda al nema šanse da će da pretekne par njih...msm po statistikama hoće al ko jebe statistiku
Brajant ako odigra još 5 sezona po 1500 poena stiže Džabara!
Да, али Коби ће још наводно одиграти ову и следећу сезону и пемзија.... А и Џабарова и Поштарова ефикасност је доста већа од његове....
Pa dobro, drugačije vreme i drugačije pozicije igraju. Čuo sam i ja da se povlači, ali mislim da će ga povući ipak slava.
Не знам, по мени Коби (који ће остати упамћен као легендаран играч са пуним правом, да ме неко не схвати криво) превише глуми Џордана, чак далеко више него Леброн док је носио дваестројку у Кливленду.... И то га Коби глуми без покрића, Џордан је терао своје саиграче на добру игру, терао их је и у нападу и у одбрани кад их није ишло да дају свој максимум, а то Коби не ради, чак штавише, лик пљује кога стигне, то је почео да ради са Шеком и Мелоуном, наставио са Брауном (и Квамијем и Шеноном), Морисоном, Бајнамом и Гасолом.... Од јавног критиковања нема ништа, на терену треба да их тера да пружају максимум, а не да тимске неуспехе сапира са себе.... Зато бих увек изабрао Леброна у мој тим пре њега, јер никад од њега нисам чуо да је пљувао икога од саиграча (а имао је материјала, поготово у Кливленду), већ се лик на терену трудио да погура екипу....
Evo, zanimljiva kolumna košarkaškog frika Edina. Ne znam gdje kopa sve te stvarčice, ali uvijek ima nešto novo.
http://www.mondo.rs/s270127/Kolumne/Edin_Avdic/Vi_prekrasni_-_ludaci_negativci.html
Tipujem na ovo:
http://www.dodaj.rs/f/R/vA/dmfyNm/all-star.png
EDIT : I da napomenem, MELO JEBE!
Едина треба упарити са Шаренцем и откупити права на целу НБА лигу и Евролигу....
Брате Сколсе, слажем се за све, осим за Чендлера - ако он заигра на Ол стару, ја ћу да поједем тастатуру са које ово куцам.... Поготово јер се не морају центри бирати већ ладно мореш три крила ставити....
Ја гласах за ове:
Пол, Коби, Дурантула, Лав и Данкан, а на истоку Кајри, Вејд, Џејмс, Мело и Бош....
A jbg, mora jedan centar da bude lolol. A on čovek, Defensive Player of the Year, FG 70%, i dabl-dabl u proseku. Niksi prvi na Istoku, realno je prvi izbor za centra na Istoku.
Bynum je povređen, tako da će startnog centra najverovatnije igrati Al Horford, ili možda čak i Varejao, koji igra k'o nikad u karijeri. Tu su i solidni centi poput Hibbert-a i Monroe-a, mada će oni teško zaigrati, osim ako se ova dva ne povrede.
stvarno, nema cenatara ko nekad.
dobra je liga, nisam dugo pratio, sad se klinac zapalio ko kutnjak, pa i ja poceo ponovo.
slazem se da Kobi preterano siluje, preterao je davno, decko ne zna de tera vise.
Majami uzima opet, cini mi se. Njurok nikad nije imao tu pobednicku auru, greota za grad i MSG.
Klipersi mi se svidjaju a i Oklahoma je bila lepa za gledanje prosle sezone.
sad sam se upiso, ocekujte i moj skromni doprinos ovde ubuduce. poz. MB
NY je potpuno druga ekipa u odnosu na onu od prethodne sezone i to pre svega zbog ogromnog poboljšanja Mela u igri, koga smatram najrasnijim poenterom lige, iako je Durant po brojkama već godinama najbolji.
Na Zapadu CP3 pokazuje zašto ga istinski košarkaški znalci smatraju poslednjih pravim plejom lige, ispred indijanaca Rose-a, Ronda i Westbrook-a. U njegovm rangu po meni je jedino Deron.
E, da... ne mogu verovati kako jedan Golden State, kao verovatno najlošija organizacija u istoriji lige, ima skor 15-7 i to u kakvoj diviziji! Male su šanse da će oni u play-off, ali neka bar pokažu nekakav napredak.
Elem, navijam za San Antonio i Portland, a na Istoku nemam neki voljen tim, npr. Philla mi gotivna sad zbog Bynuma, ali je on povređen.
Na kraju, mali tribute čoveku koji je neke tri godine bio senzacija lige, ali je zbog ozbiljnih problema s kolenima njegova karijera praktično gotova. Čak sam zbog njega i počeo intenzivnije da pratim NBA posle 2-3 godine pauze!
http://www.youtube.com/watch?v=KnGs57A-O0w
Neki dan sam gledao snimke nekih finala koji su "namješteni". Počeo sam sa 6. mečom finala zapada '02. Onda sam malo gledao i polufinale zapada, '06. čini mi se, Hjuston- Lejkersi, kad je Kobi sjebao koljeno Jao-u. Malo sam gledao i flopiranje Majamija prošle sezone, nije sve suđeno, ali stvarno su kao Barsini igrači bili. Imaju i neki klipovi i članci vezani za finale Lejkersi- Boston, za koje kažu da je namještena pobjeda Lejkersa u 7 mečeva.
2010. godine Stern je uveo zabranu komentarisanja suđenja, kao i kazne za svako vidno loše reagovanje(?!) na sudijsku odluku, sa 2000$ i tehničkom greškom.(Ovo sam pročitao na YT)
U suštini NBA je postao stvarno preveliki cirkus. Možete malo da kačite klipove i članke koji pišu i o lošoj strani NBA.
Ma kurac moj male brate. Ako im se ne povredi Kari ili tipa Li, mogu oni lagano do plej-ofa. Onaj ruki Barns im je odličan, bar koliko sam ja video ih onih pregleda i malo statistike.
MELO JEBE! Slažem se za Pola, ali je meni i Rondo jebač, izuzimajući procenat slobodnih bacanja lolol. Veliki + Niksima je pored Mela i iskustvo koje su dobili. Samo se plašim da ovi matori neće izdržati do Plejofa.
EAST:
Frontcourt: LeBron James (Mia) 641,348; Carmelo Anthony (NYK) 573,112; Kevin Garnett (Bos) 218,246; Chris Bosh (Mia) 210,724; Tyson Chandler (NYK) 151,744; Paul Pierce (Bos) 114,735; Joakim Noah (Chi) 73,366; Josh Smith (Atl) 69,344; Andrew Bynum (Phi) 68,596; Amar'e Stoudemire (NYK) 64,266; Shane Battier (Mia) 59,419; Anderson Varejao (Cle) 57,336; Luol Deng (Chi) 48,450; Brook Lopez (BKN) 47,940; Jeff Green (Bos) 36,080.
Backcourt: Dwyane Wade (Mia) 430,925; Rajon Rondo (Bos) 382,613; Deron Williams (BKN) 211,426; Kyrie Irving (Cle) 155,989; Ray Allen (Mia) 130,016; Monta Ellis (Mil) 47,650; Raymond Felton (NYK) 37,974; Jason Terry (Bos) 36,147; Brandon Jennings (Mil) 35,610; Jrue Holiday (Phi) 35,193.
WEST:
Kevin Durant (OKC) 605,965; Dwight Howard (LAL) 434,168; Blake Griffin (LAC) 307,855; Tim Duncan (SA) 189,577; Pau Gasol (LAL) 139,868; Kevin Love (Min) 112,922; Omer Asik (Hou) 88,178; Rudy Gay (Mem) 85,279; Serge Ibaka (OKC) 68,285; LaMarcus Aldridge (Por) 66,290; Dirk Nowitzki (Dal) 63,056; Marc Gasol (Mem) 61,716; Zach Randolph (Mem) 59,916; Metta World Peace (LAL) 59,167; Anthony Davis (NO) 53,779.
Backcourt: Kobe Bryant (LAL) 639,419; Chris Paul (LAC) 353,603; Jeremy Lin (Hou) 298,319; James Harden (Hou) 196,108; Russell Westbrook (OKC) 143,437; Steve Nash (LAL) 118,073; Tony Parker (SA) 69,983; Ricky Rubio (Min) 54,744; Manu Ginobili (SA) 47,800; O.J. Mayo (Dal) 36,495.
Ronno je cigla neviđena. Džaba njemu sva lucidnost kad se na zoni sav izgubi, kao i Rubio.
http://www.nationalturk.com/en/wp-content/uploads/2012/08/lebron-kobe-us-olympics-basketball-team-2012-london-558x360.jpg
Ко, али ко је у оволиким бројевима за њега гласао? И зашто су за њега оволико гласали? Невероватно да лик има више гласова од Паркера, Вестбрука и Меја, и то више него ови заједно....
Kinezi jebo te lolol. :D