Nisam kupljen previše lejkersima... Lebron nije više mlad. Obrva mi nikad nije bio level 1 tier, uvek 2. I koga jos tu imamo Kuzmu, Lensa i Koldvel-Poupa... ne bih rekao bas da je to supertim
Čitao sam davno da se nekad tražilo da Džeri Vest ne bude više logo NBA, pošto nije igrao modernu košarku, jelte. Čovek je sa 81 godinom pokazao da je najveći košarkaški mag svih vremena. A delovao je odvratno da LBJ, Obrva i Kavaj budu u Lejkersima. Klipersi per se su nebitna ekipa, ali sada su jebena sila. Ispostavilo se da su pikovi koje su dobili za Herisa bili pun pogodak. Kakvo jebeno prelaženje igrice!
Imam osećaj da Klipersi i dalje, i sa sve osvajačem prstenja Kavajem Lenardom neće opet ništa uraditi, možda doguraju do nekog finala zapada i to je to.
Ne kenjajte mnogo pls klipersi su glavni favorit apsolutno imaju i superstar pauvr i nenormalnu klupu, drugi level su fila i lejkersi i možda gsw u zavisnosti za koga trejduju rasela, ali svakako preljuta sezona jer ima dosta moćnih timova baš denver juta boston milvoki itd nadražen sam jako
Pa mogu ako daju Kapelu, Gordona, Takera itd, kao sto su hteli Batlera da dovedu. Meni to nema smisla kao ni s Batlerom, al po pricama Deril Mori hoce da ubaci trecu zvezdu da prodrma Hardena i Pola
Nisam kupljen previše lejkersima... Lebron nije više mlad. Obrva mi nikad nije bio level 1 tier, uvek 2. I koga jos tu imamo Kuzmu, Lensa i Koldvel-Poupa... ne bih rekao bas da je to supertim
Kazins u lejkersima
Čitao sam davno da se nekad tražilo da Džeri Vest ne bude više logo NBA, pošto nije igrao modernu košarku, jelte. Čovek je sa 81 godinom pokazao da je najveći košarkaški mag svih vremena. A delovao je odvratno da LBJ, Obrva i Kavaj budu u Lejkersima. Klipersi per se su nebitna ekipa, ali sada su jebena sila. Ispostavilo se da su pikovi koje su dobili za Herisa bili pun pogodak. Kakvo jebeno prelaženje igrice!
Imam osećaj da Klipersi i dalje, i sa sve osvajačem prstenja Kavajem Lenardom neće opet ništa uraditi, možda doguraju do nekog finala zapada i to je to.
Kliperse je nemoguce gotiviti
Što?
Klipersi su izgubili na gotivnoći kad su trejdovali onog retardiranog italijana sa tarzankom.
Sweet Lou, Beverli i brat Montrezl su dovoljni za ogromno gotivljenje
Svakako, ove sezone bodriću Kliperse.
Ja sam ih mrzeo zbog smrde Kris Pola i Džordana, sad su mi gotivni
Neko reče slabi su i dalje a oni imaju dva od top 7 igrača lige, 3 od top 10 defanzivaca, najboljeg 6. igrača
Ne kenjajte mnogo pls klipersi su glavni favorit apsolutno imaju i superstar pauvr i nenormalnu klupu, drugi level su fila i lejkersi i možda gsw u zavisnosti za koga trejduju rasela, ali svakako preljuta sezona jer ima dosta moćnih timova baš denver juta boston milvoki itd nadražen sam jako
Sem Kasel najjača glava u istoji Klipersa,
Prođu mogu da imaju Kris Kejmen i Elton Brend
A moje mišljenje o Klipersima generalno nit smrde nit mirišu. Nikad nisu spadali u tim koji ne gotivim, ali nikad nisu bili ni tim koji sam gotivio.
Видим да је сад актуелно ложење на Клиперсе. Џабе им Ленард и Џорџ, полуфинале Запада је њихов максимум.
https://mobile.twitter.com/ChrisBHaynes/status/1148303242977140736
Tyler Herro, rookie of the year, upamtite ovaj post pičkice
Sve su GLASNIJE price da ce trejdovati i vestbruka. Sta cenite gde ce ici? Kapiram da mora biti neki KONTENDER za titulu..
Majami ima najvise smisla, pominje se i Hjuston. Pitanje je ko hoce da prihvati taj njegov ugovor, dosta je to para a vrednost kao igracu mu je pala
Jel moze hjuston? Koliko sam ja citao imaju onaj nenormalni ugovor sa kris polom i ne mogu nikome da ga utrapa ni za dzabe
Pa mogu ako daju Kapelu, Gordona, Takera itd, kao sto su hteli Batlera da dovedu. Meni to nema smisla kao ni s Batlerom, al po pricama Deril Mori hoce da ubaci trecu zvezdu da prodrma Hardena i Pola