НБА

1. Kakav je Oladipo? Čuo sam da bi mogao da bude u top5.

2. Dobar skroz. Nadam se da će dobiti minute, a trebalo bi. Šabaz Muhamed, onako strelac, videćemo kako će se ovde snađe, valjda neće proći kao Frideti, mada crnac je. Al' ako su ustanovili koje je godište lololol

3. Ali što bi se Klivlend odrekao prvog pika?
    Isto mi nije jasno zašto je Orlando proslijedio Vebera dalje, a imali su Onila koji je upravo odigrao ruki sezonu. Mogla je da bude skroz druga priča u kasnim devedesetim i dvijehiljaditim.

4. A jebiga, što je Detroit uzeo Miličića, Kobijev trejd... ljudi greše. Pa nznm, možda ciljaju na nekog igrača, pa hoće da daju pik. Traže iskusnijeg nekog možda, videćemo. Mada, ja bih uzeo Noela na njihovom mestu i ćao.

5. Noel ce biti prvi pick vrv

6. A Noel je onaj što je sjebao ACL, iz Kentakija?

7. Jeste taj, ja sam mislio da će mu to sjebati šanse, al' eto misle da će oept biti u prva 3. A Rajan Keli s Djuka je opasan, belac četvorku igra a ima i tehniku solidnu skeoz dobar. Al' nije igrao oko 2 meseca... Njemu je to srozalo šanse.

8. Najgotivniji mi je Trey Burke

9. Pa dobro, nije džabe bio MVP, al' ostade bez titule.

10. A šta je bilo sa onim što je slomio nogu?

11. Jebiga, trenira lagano... šta će čovek.

12. Je l' on planirao na draft? Kakav je on bio igrač? Nisam nešto pratio to, da ne bi naletio na video taj, jer mi je i slika bila previše...

13. Ona zumirana slika je gora od videa. Nije hteo, ostaće još na Lujvilu. Ovo mu bila sofmor sezona.

14. Au, kakva utakmica. Žao mi što nisam ostao da gledam, al nema šanse... Valjda će biti neki normalniji termin.

15. Kakve ciganšture jebene, ne mogu da verujem... Sledeću tekmu gledam, makar gledao preko jebenog neta, što stvarno ne volim da radim, posebno ako imam neki loš linAk. I jebem ti ja onaj jebeni SK koji bi trebalo da prenosi NBA a fazon prenosi svaku 10. tekmu. Sledeća će verovatno biti 7. utakmica finala NBA-a u kojoj Indijana dobija Sparse.

16. Nisam u Srbiji, pa ne znam da ne prenose plej of. Ajde što nisu prenosili regularni dio, možda jedna utakmica u 15 dana, ali što plej of ne prenose?! Pa nije više prva runda, ovo je finale konferencija jebote.
    Krivo mi je što nisam gledao preko strima, al spavalo mi se, jebi ga. Cijelo jutro kontam jesu li ih dobili, ustanem i vidim da su izgubili žuti u produžetku. Džejms na ulaz dobio utakmicu. Previše izgubljenih lopti je imala Indijana, treba da porade na tome.

17. Cepnuce ih Indiana ima samo da prsti...Birdman je odigrao vrhunski svaka mu cast, interesantno je sto su svi igraci koji su bili u ponudi u kladionicama otisli u plus sa poenima

18. Одгледао сам само прво полувреме и утакмица је била хаос...стварно јако добра текма. Ко што сам и реко, Индијана мора мање да греши, мада лоше су бранили рекет и уопште одбрана им није била баш нешто на овој утакмици....наравно сигурно зато што Мајами са онаквим Џејмсом и Вејдом који разигравају цео тим, праве простор, не мож бранити. Мада да су мало бољи били у одбрани рекета, можда би и добили. У сваком случају показали су да могу да се надигравају са Мајамијем, реално Мајами је одиграо максимум, гледао сам их у плејофу нико их до сад није толико намучио.

19. Dobija Majami sledeću bar 6-7 razlike.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.